Har inte haft tid

Hej bloggen

Jag vet att jag var igån som sjutton nyss men nu sista veckan har det bara vart för mycket bokstavligen men tänkte kan ju ta igen lite nu.
Helgen spenderades både hemma, och hos Anna :) det var en trevlig helg. Har tittat på många bra filmer som bla shutter Island och Avator som jag rekomenderar starkt. Idag var det måndag och jag åkte buss med Evve till skolan för 2 lektioner, en av dem var idrott då vi fick dansa, alltid lika kul! Tjejerna och jag lunchade på Spicy, mycket trevligt. Införskaffade mig en ny tröja också från Vila. Snygg var den! Är super nervös inför morgondagen, men det håller jag privat tillsvidare, hardessutom pluggat 5 timmar idag, känner mig något stolt!

Puss


rösta på mig <3

<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=3G3u4iti58TsZ4Kq5UxB69LN#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_3G3u4iti58TsZ4Kq5UxB69LN.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=3G3u4iti58TsZ4Kq5UxB69LN#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>

Detta blev inte som tänkt

Den här helgen blev inte som planerat. Hoppas vi löser det.

26 mars 2010

Hej

Vaknar kl.halv 8 bara för att jag har sovmorgon till 12 så jag bestämde mig för en promenad. Nu har jag ätit frukost,duschat och fixat mig bara kläderna ska på så ni ska få en dagens outfit. Om 1,5 timme ska jag ta bussen till skolan för att ha en lektion, känns sådär jätte värt. Efter det blir det stan med tjejerna och resten av helgen ska vi ha så kul!
Nu ska jag måla naglarna. Puss

godnatt kära läsare

Godnatt kära läsare<3

Imorgon har jag sovmorgon, underbart! Ska ta mig en promenad och sedan blir det mot skolan för en enda lektion, stan efter det och sen har vi helg, den ska tillbringas och spenderas med för mycket kul !! <3

mattehelvete

Hejsan bloggen

Matte provet jag hade tidigare i veckan gick åt helvete, var tvungen att fälla mig en tår. Gick dock bättre på engelskan!
Ikväll har jag pluggat som en tok med teori och även börjat lite på engelska uppsattsen som ska handla om aborter. Lite intressant faktiskt.

Imorgon har vi våran efterlängtade fredag, super skönt, en lektion dessuom. Kan det bli bättre? Dock har jag spanska redovisning men sen blir det en sväng med Evve på stan , tror att hanna och sofie skull med också! Trevligt! Nu ska jag återvända till pluggandet, mitt nya liv, love it....


Puss

ha en bra dag

Ha en bra dag, jag har en lååång dag idag så det blir att höras ikväll när jag ska sätt mig ner för att plugga en massa. Vi hörs ikväll <3

dagens outfit





jean - gina tricot
tröja - gina tricot
smycken - ck o thomas sabo

Solen skiner

Godmorgon

Solen skiner och det gör så att mina mungipor går rakt upp! Det är så underbart. Vill ha vår. Börjar kl.8 idag så ska ta bussen halv med Evve. Igår hade jag sån huvudverk att jag gick och la mig halv 6 och sov hela natten, skönt. Hoppas ni får en trevlig dag, ikväll ska jag på bio med Evve, trevligt. Vi hörs<3

Dagens outfit




Jeans - Gina trciot
Oversize tröja - Gina tricot
Thomas Sabo armband
Converse

snön bara rasar ner

Hej bloggen!

Nu har jag gått en långpromenad med Evve, det var faktiskt riktigt skönt trots att snön bara rasar ner. När jag kom hem tog jag mig lite och äta och nu sitter man här igen då..
Imorgon ska jag och Evve gå på bio så då har jag något att se fram emot. Det blir remember me. Hoppas på att den är bra. Jag har träningsverk i hela kroppen så ska vila resten av kvällen och ska nog plugga lite mer teori, känner mig ganska tvingad.

eftermiddagmedteoriochnötter

Nu är det tisdag eftermiddag, vill bara att den här veckan ska gå så det blir fredag. Denna eftermiddag har spenderats först på stan med shopping, sen vart det hem och plugga teori och äta fruksallad och nutter! Måste ta dem ifrån mig annars bara äter jag upp dem. haha
Nu pratar jag med hanna om helgen! Hoppas på en massa kul. Imorgon börjar man ju 8.00 woho.

Dagens outfit



Grå kofta - Gina tricot
svart linne
ribbade strumpbyxor


goodmorning

Matte prov står på listan nu, känner mig lite smått taggad...
Idag ska jag ladda min kamera så jag kan börja ta lite bättre dagens outfits!
Denna dag kommer bli, matteprov, till mamma o pappas jobb, jobbintervju och sedan spanska, stan och en sista lektion. Efter det ska jag bara hem och chilla, så underbart! Efter den här dagen kan det nog vara lite lättare i hjärtat, inte lika mycket att tänka på längre.
Om jag ska hinna med bussen är det bäst att jag rappar på. Hoppas eran tisdag blir super. Ha en underbar dag i det vinterkalla sverige dock.

Puss

G-night

Godnatt alla söta läsare för denna dag, en dag närmare helg eller vad säger ni? Skulle det inte vara underbart med några fler dagar helg och ledigt. Lite längre lov skulle också sitta fint. Nu är det HollyWood fruar men jag har ingen lust och eller ork att slå mig ner framför tv:n, är ovanligt trött efter denna helg som inte ens var särskillt jobbig. Bara en riktigt sen kväll. Ska snart krypa ner i min sköna säng, hade igentligen sovmorgon imorgon men det vart förstört av matte prov som de klämde in kl.8 på morgonen, åh vad glad man blir, där missade man en sovmorgon till halv 12. Jag har dessutom spanskaredovisning imorgon, döda mig :( Men efter det så har jag inget mer och då ska jag och Evve fira med liten sväng på stan med shopping !!! Härligt, min favorit syssla. Efter skolan vet jag inte vad jag hittar på..vi får se vad min magkänsla säger eller hur Evve.

Men hoppas eran vecka har börjat bra. Puss och sov Gott!


Svaren på Frågestund del 1

Lexie
vilka bloggar läser du dagligen? :)
Svar: Jag läser först och främst Kenzas.se sedan brukar det bli några utöver det som mina närmsta vänners.

 

Anonym
varfør børjade du blogga? :)
Svar: Jag började blogga för att jag ville jätte gärna skriva av mig lite och så. Vet inte riktigt det var nog en trend bara.


Maddi

Vilka är dina favoritbloggar?
Svar: Hej, min favorit blogg är Kenzas.se som jag skrev tidigare. Har bara en!

 
Ye HELLO!
vad fick dig att börja blogga ?
Svar: Som jag skrev tidigare så kändes det bara kul och ”alla” gjorde det så jag antar att jag drogs med strömmen den gången J

 
Ira
Vilken blogg läser du mest?
Svar: Kenzas

 

Kovacevic
vad är ditt syfte med bloggandet? :)
Svar: Att få många gulliga läsare och skriva det jag vill J


Tova
Tänkte fråga dej en fråga till din frågestund!, har du någon pojkvän? Inte för att jag är ''intresserad'' eller så haha! Du fattar vad jag menar, det är bara en fråga liksom XD kram!
Svar: Nej det har jag inte för tillfället, kram!


Frågestund



Nu kör vi på en Frågestund, fråga vad ni vill. Den bryts senare ikväll :)

loveme

oooooooh. oooooooooooh (its jb)
My friends say I'm a fool to think
that you're the one for me
I guess I'm just a sucker for love
'Cuz honestly the truth is that
you know I'm never leavin'
'Cuz you're my angel sent from above

Baby you can do no wrong
My money is yours
Give you little more because I love ya, love ya
With me, girl, is where you belong
Just stay right here
I promise my dear I'll put nothin above ya. above ya

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
Kiss me, Kiss me
Say that you miss me
Tell me what I wanna hear
Tell me you (love me)

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
Kiss me, Kiss me
Say that you miss me
Tell me what I wanna hear
tell me u love me

People try to tell me
but I still refuse to listen
Cuz they don't get to spend time with you
A minute with you is worth more than
a thousand days without your love, oh your love

Baby you can do no wrong
My money is yours
Give you little more because I love ya, love ya
With me, girl, is where you belong
Just stay right here
I promise my dear I'll put nothin above ya. above ya

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
kiss me , kiss me
say that u miss me
tell me what i wanna hear
tell me you love me.

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
kiss me , kiss me
say that u miss me
tell me what i wanna hear
tell me you love me.

My heart is blind but I don't care
'Cuz when I'm with you everything has disappeared
And every time I hold you near
I never wanna let you go, oh

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
kiss me , kiss me
say that u miss me
tell me what i wanna hear
tell me you love me.

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
kiss me , kiss me
say that u miss me
tell me what i wanna hear
tell me you love me


220310

Måndag eftermiddag efter flera timmars matte och spanska plugg, klämde även in lite teori. Jippi vad allt gör mig glad..plugg plugg och mera plugg som jag bara vill stoppa in...

Nu är det en liten paus i det hela, ska plugga lite mer matte sen och även läsa teori ikväll! Det måste jag. Efter imorgon blir det förhoppnignsvis en chill väcka. Var global dag idag, med köttfri mat så jag och Evve tog en lunch på stan. Cornetto som alltid! Vi är stammisar där.. börjar bli lite pinsamt, men dem har ju så otroligt god mat.

Hör av mig lite senare<3

attälskamåndagarärsvårt

Godmorgon

Hej påer nu är det måndag och jag har massa prov och läxor denna vecka. Skjut mig. Fick dock nyss reda på någót kul som gjorde mig glad :) solen skiner så det är också ett plus. Nu måste jag gasa om jag ska hinna med bussen. Puss

sovgott

Nu är jag så otroligt uttråkad att jag nästan längtar till skolan..haha, eller kanske inte riktigt men jag vill ha en ny dag! Blev att se film men kunde knappt sitta stilla så den vart dålig i mina ögon.
Det gör mig sjukt deprimerad att det snöar ute, det som var vår och jag hade tillochmed satt på mig solglasögonen ju.
Imorgon har jag svenska prov och det känns ju mindre lovande, får kolla igenom det vid frukosten en sista gång. Efter skolan bär det bara av hemmåt för att plugga jävla matte..urs! Prov på tisdag, men det måste gå bra.
Nu hade jag snart tänkt gå och lägga mig, har inget bättre för mig liksom. Hehe Så det är väl det bästa.

Hoppas ni haft en bra helg, men visst går den alldeles för fort! :(

Godnatt Puss<3



saknar värmen<3

18årsfest





gamlagodingar








Bilder under 90talet

Nu blir det Alice i underlandet


bless the broken road


snyggtjustnu


ljust vågigt hår

nitar i alla dess slag

svarta naglar funkar både till vardags och fest

kenzas skor

Godmorgon söndag

Halloj, idag är det söndag och det betyder plugg och träning. Ska börja redan nu kl.9 så jag blir klar fort, efter frukosten ska jag jag ta mig en långpromenad med min ipod, hör av mig sen<3

födelsedagsfest

Hejsan alla

Nu var festen över här hemma. Mycket mat och tårta vart det och även lite film med kusinerna.
Nu är jag hekt slut kom hem halv 3 inatt så inte så konstigt..hehe
Ska sitta här och ha lite tråkigt sen blir det väl mot sängen. Imorgon måste jag plugga :( fyyy.

Puss

fredag/lördag

Gårkvällen vart tillslut lyckad även fast vi inte trodde det!
Jag,Evve,Hanna,Sofie och Stina åkte ner på stan och satt och fikade med mera i typ 5 timmar sen åkte vi alla hem till Carl i Taxi! haha Bilen var lite liten så jag och Evve tog bagageluckan ;) vilket äventyr. Kvällen vart kul och kom hem runt 2 halv 3.

Idag är det lördag och jag har vart och kört med pappa runt hela stan åkte även en sväng till Stugan på fullerö. Våren börjar komma och vi åkte med ner cabbat för första gången iår ;) Skönt vare. Om några timmar kommer hela tjocka släkten för att fira att jag fyllt 18 och mamma 43 ! Så det blir ju kul. Tror vi blir runt 20 pers. Mat och tårta. Presenter också hoppas vi på:)
Men nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan hjälpa till lite. Imorgon är det redan söndag och jag måste råååplugga :( 2 prov.. urs vill gråta!

Men vi hörs senare . pusss

break your heart


tothecitey

Om några timmar när jag är fixad och klar ska jag mot stan! Träffar tjejerna där och kvällen börjar på Stugan sen får vi se vart det leder oss :) <3


hurtiga elin

Nu har jag vart ute på en halvlång promenad, sprang lite också ;)



MAXFACTOR

MAXFACTOR lash extension effect

Just nu 140 kr
ord pris 175 :)



Mina solstrålar

Godmorgon på er! Idag är det torsdag och efter skolan ska vi hit och äta mat och öppna lite presenter vad jag vet! Om en stund ska jag gå till bussen för att åka till skolan, jobbig dag idag, suck!!
Men imorgon är det ju trots allt fredag det är ju underbart.
Solen har inte kikat fram än men jag väntar och hoppas på det.

Hopaps ni får en bra dag i skolan <3




Har min ring från Aruba idag och mina fina armband från Pandora och Thomas Sabo.

jagHATARdem

Jag hatar mina föräldrar ibland, nu måste dem faktiskt inse att jag inte är en bebis längre! Jag är fan 18år, hade dem tänkt att ha mig kopplad för resten av mitt liv eller?? Dem tvingar mig att åka med till Fjällen över lovet och sitta där och ruttna med dem när jag vill vara hemma för en gångsskull och umgås med mina vänner..
Varför gör dem så här mot mig :'(

kvällsmysmedagnes

Nu har jag pluggat Engelska, lite plugg vart det så jag känner mig otroligt stålt!
Ska unna mig med en film, blir att kika på den med syster och äta något liknade som kvällsmat. Har lite svårt att äta efter helgen...
Imorgon börjar man tidigt för första gången på denna vecka, har haft det så otroligt soft med tider som 1 och 2 men imorgon blir det 8.00 som gäller! Fyy för det. Börjar längta till helgen nu, och jag hoppas verkligen att solen håller i sig så man kan använda skinjackan och rayban glasögonen ;) så härligt är det!

Vet inte vad jag ska kika på för film men kanske någon av mina topp 5, de tröttnar jag inte på i första laget. Älskar ungdoms och kärleksfilmer fast jag är en jäkel på att kolla på skräck, thriellers och overklige filmer också som Twilight som jag glömde nämna, den borde legat överst ju!! Herre gud.
Just nu sitter jag här och är mest orolig, sånt suger!

Aja hoppas ni får en bra kväll, ikväll är det dessutom Desperate Housewifes :)
Tummen upp för det !!

Hare så bra så länge så hörs vi.

inspiration




favorit film

Min favorit film eller rättare sagt min topp 5 just nu är

1 She's the man
2 Starstruck
3 Note book
4 Marley and me
5 Hanna Montana the movie


babybabybaby


Hem ljuva hem

Då var man hemma efter ännu en ovärd dag, och denna dag var verkligen ovärd..en lektion och det var matte. Min andra lektion var inställd så det sög men fick iaf äta lite lunch med Evve och ha det trevligt ute i vårsolen. Super mysigt det.
Nu ska jag sätta mig ner i pluggböckerna, vet dock inte om det blir så mycket med det..hehem brukar inte bli så.

Pussså länge

Nu drar jag till stan

Åker ner till stan nu för att träffa Evve för en lunch, sen blir det skola <3

dagens outfit






jeans - gina tricot
Kofta - gina tricot
svart linne
ray ban
smycken - thomas sabo o ck4


sry för dåliga bilder, kameran är urladdad ;)

nattinatti

Imorgon börjar jag kl.1 så det är ju underbart ! Ska luncha med Evve på stan, nu kikar jag på tv så jag säger redan godnatt.


try sleeping with a broken heart


Kvällen

Godkväll kära bloggen!

Har kommit ikapp nu, blir ingen resa för min del över lovet men ska verkligen försöka stanna hemma.. vill inte åka till fjällen, ruttna med mina föräldrar ytterligare en vecka. Det orkar jag inte med :( Vill ju umgås med mina vänner.
Nu ska jag tvätta bort sminket och försöka få min mage på bättre vägar, den mår inte bra alls. Tv tittning blir det nog också :) puss


resaresaresa

Sitter vid datorn efter en dag i skolan och lite shopping med Evve och kikar på resor :) vi vill åka på lovet :D ska se hure blir !

En hemsk natt

Godmorgon, min natt har inte vart kul. Något var fel på min magen, mådde super dåligt! Vette fan vad felet var.
Mamma mår dåligt hon med, undra om det är någon konstig omställning...

Idag är det skola men det blir ingen idrott för mig, vill ju inte må ännu sämre. Efter skolan blir det förhoppningsvis att umgås lite med Evve:) ingen anign, hoppas på det ialafall.

ingen rubrik






Har nyss kollat på 2 super bra filmer med Agnes o Emelie, riktiga kärleksfilmer, vill dem få en deprimead??
Vi såg She's the man och en som jag har glömt namnet på.
Imorgon börjar jag kl.11 så det är toppen skönt, har dessutom 2 lektioner ;)(Y) efter skolan funderar jag på att bättra på eller hålla kvar brännan med lite solarium med Evve, hon vill ju komma i kapp, haha! Blir kanske en sväng på stan också, vill köpa byxor!
Nu ska jag bara ta det lite lugnt och plugga lite teori! puss

myskvällpåg

Nu blir det en myskväll på gång, ska njuta av den här sista dagen av mitt "lov" som har vart extra långt. Emelie kommer hit så jag hon och agnes ska äta lite gott och kolla på massa bra kärleksfilmer :) haha
Solen skiner fortfarande, gud vad skönt med våren som är på gång. Härligt.
Nu har vi firat mamma, hon vart super nöjd med allt.

Hare bra så länge<3

promenad

Nu blir det att ta en promenad med Agnes o Emelie, de vill ha godis så det bär av mot Ängsgärdet :) Blir en lagom promenad. Efter det ska vi fira våran kära mamma som fyller imorgon, så det blir lite god mat och presenter! Solen skiner och det är super fint väder! Nu går jag ut. Puss

Mot Konrad





DÅ KÖR VI

Hejsan bloggen, nu har jag vart borta i över 2 veckor och nu är jag hemma så nu kör vi igång igen !!

RSS 2.0