Godnatt söndag

Godnatt säger jag nu, lika bra innan jag glömmer det! Sov gott sötnosar. Imorgon kör, kör vi igång igen då! Ny vecka nya tag !

my sisters keeper



Se den filmen , den var otroligt fin!

fredagens outfit

jag ber om ursäkt.. men det var den ända bilden..


klänning från Monki

scared of lonely


söndag 31 januari

Potatismos & Köttbullar står på menyn och filmen 2012 för kvällen. Ska bli en skön kväll.
Gårdagen vart väl okej, eller kan man verkligen säga det.. naej. Blev kycklinggryta och film. La mig tidigt, var trött sen fredagen som vi inte ens ska nämna.

Idag har jag varit & tränat med Evve,  vilket pass alltså. Det var toppen kul! & fett jobbit.
Under dagen har jag städat mitt rum lite och tvättat, duktig städerska jag är! Vill flytta hemifrån, vet bara inte hur ekonomin skulle gå runt... några bra tips?

Nu väntar jag bara på mat, åt en macka och lite nötter till lunch & mellanmål så är väl lite små hungrig. Ikväll är det även en annan del av köping, det får ni inte missa ;) dem är ju så stört sköna. Imorgon är det måndag och skridskpor står på schemat, trevligt, så vi drar till rocklunda. Jag älskar skridskor så det blir kul :D!
Efter skolan ska jag hem till Evve men tjejerna och göra film.. suck. Men vi måste ju göra det. Blir nog bra.

Nu ska jag gå och hjälpa mamma lite, ha en underbar sista helgdag ! Puss


söndagsöndag trötta söndag

Träning nu på morgonen, dagen får spenderas hemma och kanske lite övningsköra =)

lördagkväll

Den spenderas hemma ! Imorgon bitti ska jag träna med Evve kl.10.
Har nyss kollat på new moon och nu blir det sommaren med göran, ha en bra kväll!

tjatjalördag

Godmorgon lördag, eller god eftermiddag! Gårdagen var klart lyckad. Trevlig kväll.
Shoppade en del också, det kommer sen. Idag har jag hunnit med en promenad med Evve och även lite annat. Ska nog bara ta det lugnt idag men ikväll blir det antagligen något kul!

Hörs senare!




promenad

promenad med Evve nu ! <3

fredag idag

Godmorgon, besviken är jag med går ju inte att göra så mycket åt. Kvällen blir inte som planerad.. men vi får se om det hela kan gå och ordna på något annat sätt.. hoppas på det =)

Nu ska jag ta på mig kläder och sedan åka till skolan. Ska äta lunch ute idag och tröst shoppa, haha ! Thats me.
Efter skolan åker vi och solar och sedan hem till mig. Puss <3

Ha en bra dag, vi hörs senare <3

torsdag 28januari

Idag vart det skola som vanligt, och tackar för att denna dag är över som har varit en mördardag. Dagen blev inte mycket bättre när jag fick i mig mjölk så att jag mådde jätte dåligt och inte kunde träna som planerat. Fick bli att ta bussen hem och se på film med Agnes, trevligt det med jue.
Imorgon är den efterlängtade fredagen här och då ska Evve sova här, så trevligt så =) Vi ska laga tacos och ha en kul kväll.

Ska äta lunch på stan imorgon, blir att äta på Cornetto Bar, en god sallad och sedan blir det en massa shopping har jag bestämt mig för, känner mig rik! Sola ska vi också göra.

Men nu måste jag dammsuga mitt rum, inte för att det behövs, men man har ju en mamma som tycker det. Sen ska jag kolla på halv 8 hos mig, efter det blir det mot sängen så jag kan bli riktigt bra tills imorgon ! Vill ju vara pigg också ;)

Puss på er <3

Dagens outfit





Filmen var grymt bra

Nu är jag hemma från stan och bion som jag tittade på med Evve, snabba cash som sagt! Den var verkligen grymt bra. Ska väll inte uttala mig för mycket om den men jag kan ju säga att Joel Kinnaman gör ett bra jobb ;) haha. Klockren på slutet i snagg och allt!

Nu ska jag väl snart hoppa i säng, börjar tidigt imorgon :(
Morgondagen blir en lektion på morgonen sen hem till Evve där vi ska äta lunch tillbaka till skolan för 3 mördarlektioner och sedan blir det träning för min del. Efter det är det ju FREDAG och då blire skoj!

Godnatt

Nu drar jag..

.. på bio!




Hejsvejs <3

onsdagen

Tja

Dagen har gått och ikväll blire bio med Evve, trevligt =)
Nu kollar jag på film med min sjuka syster, sen ska jag baka scones till oss.

Puss

Fireflies


Dagens Outfit



Strumpbyxor - Lindex
Over size trjöa - Gina Tricot
Halsduk
Uggs

Ondagen är här

Godmorgon bloggen!

Idag har jag sovmorgon till halv 12 men jag är ändå uppe. Tittade lite på en film och nu har jag duschat också. Pappa ska skjutsa mig till skolan runt 11. Tror jag bara har en lektion idag så man kan ju hoppas på det, isånnafall blir det stan en snabbis efter och sedan ska jag väl hem. Ikväll är det bio som gäller, Snabba Cash med Evelina och jag tror Agnes och Emelie, måste kolla upp det för min syster verkar lite smått sjuk. Får även se om Hanna och Åkerman hänger på! Vore ju trevligt.

Det snackas ju om att det ska komma ännu mer snö.. men jag ska alvarligt be till GUD att nu räcker det och våren får gärna komma. Orkar inte mer kyla nu. Vill kunna cykla och ha lättare kläder på mig.

Just nu längtar jag super mycket tills torsdagen är över, den är riktigt jobbig..sen är det ju fredag och dit längtar jag som bara den. Evve ska sova här och så blir det antagligen att träffa lite folk. =) super kul!
Nu ska jag ta och kolla över vad som ska tas på idag.. blir nog något lite bekvämt. En stickad kofta och strumpbyxor kanske.

Hoppas ni får en trevlig dag. :*

MÅSTE HA

- Svart linne från Gina Tricot 99kr

- Strumpbyxor fårn Lindex ca 100kr

- Nya ringar

- Over size tröja

- Örhängen

- Nya underkläder fårn H&M

Livet leker

Dagen rullade på som vanligt. Åt lunch med mamma på corenetto bar, super gott vare! =)
Efter skolan tränade jag med Evve, skönt efter ett uppehåll på 2 veckor!
Nu äter jag lite så vi hörs sen <3

Sovmorgon imorgon :D

dagens vintriga outfit



Stickat - Gina tricot
Strumpbyxor - lindex
smycken
- gina tricot, vila

luncha på stan med mamma

Godmorgon, idag börjar jag halv 1. Så här skönt, slutar dock 16 men det är okej. Innan skolan ska jag äta lunch med mamma på stan. Efter skolan kommer pappa och hämtar upp mig så ska jag träna med Evve, nu måste jag köra igång igen, har börjar rinna ut i sanden och det får absolut inte hända! Så nu kör vi.

Ha en bra dag!
Puss

iskallt mord

Amerikansk kriminalthriller från 2002. När liket efter en drunknad kvinna hittas i ett dike i skogen kallas detektiv Cassie Mayweather och hennes nye partner till platsen. Cassie känner omedelbart att det är något som inte riktigt stämmer. Hon följer därför sin instinkt och fokuserar utredningen på två mycket olika ynglingar, den ene en högt begåvad tönt och den andre en bortskämd rikemansson. Men kan hon bevisa att det är den udda tonårsduon som ligger bakom det bestialiska dådet?


aldrig ...

Jag har aldrig längtat så här mycke till helg som nu. Jag vill bara att den här veckan ska rulla på i racerfart! Imorgon har jag värsta sovmorgonen men mamma är ledig så vi ska åka en sväng och lämna ut lite lappar. Efter skolan ska jag förhoppningsvis träna med Evve om jag känner mig bättre.. annars får jag inte för min lilla oroliga vän Evve som jag älskar så mycket :D!
Onsdagen blir väl okej, skola och på kvällen ska jag gå på Bio med några kompisar, vi ska se Snabba Cash! Blir nog bra har sett fram emot den. Torsdag är Pain in the as, men då är man ju nästan framme vid fredag så man härdar ut. Det blir träning då med och vem vet kanske det kommer klämmas in lite plugg i det hela också!

På fredag ska Evve sova hos mig och vi ska väl äta något gott och sedan förhoppningsvis göra något kul på kvällen med de andra. Får se hur veckan blir, vill bara att den ska gå med snabb fart.


Sommar skulle sitta fint också..

3 filmer & en på g

Nu har jag tittat på 3 filmer, började med fools gold, sen vart det fake fiancey och sedan mad money. Nu ska jag se på en till.. haha får se vart dagen leder ;)

puss

sjuklingen

Godmorgon bloggen!
Det är måndag och jag fick inte gå till skolan för mamma, feber och lite sjuk.. Gårkvällen var hur mysig som helst, filmkväll hos Emelie med Agnes, vi såg på en shoppoholics bekännelser och någon mer ! Vi hade fult upp med att prata.
Pratade nyss med Evve i telefonen och det visade sig att hon också var sjuk :O så nu blire krya på oss 2!
Om vi är friska ska vi gå på bio i veckan, trevligt!

Helgen har vart kanon om man säger så. Nu ska jag glo lite mer på tv och bara ta det lugnt!

Puss

Igår




Brangelina separerar



Läste att dem Angelina Jolie och Brad Pitt ska separera. De 6 barnen ska bo hos Agnelina men dem ska ha delad vårdnad.Papprerna sägs vara påskrivna och att paret nu går skilda vägar.

Synd tycker jag personligen..men dem verkar ju inte ha det bäst.


Film hela dagen lång

Nu ska jag bara lägga mig i soffan och ta det lugnt, har blivit genomförkyld ! Fyan.. urs.
Åkte precis och hyrde filmer med pappa så nu blir det film hela dagen lång =)

5sakerduintevissteommigplusen

- jag har haft sammanlagt 8 hål i öronen
- jag har vart brunett
- jag har gjort en 8,5 månaders lång operation
- jag älskar spicy hot
- jag faller för killar med självförtroende


- jag är en "pedofil" - till hanna ;)



fest outfiten




strumpbyxor - lindex
linne - gina tricot
over size tröja - JC
smycken - vila & glitter

gårdagens kväll

Gårdagen var super! Verkligen en av de bästa kvällar på länge =) vi var på bäckby tog bussen hem vid 1 och nu har jag vaknat och ätit frukost. Ska väl ta en dusch snart =)


nu drar jag

Nu drar jag ut denna lördag. Puss

if today was your last day...

...and tomorrow was to late





promenad!

Nu ska jag ta mig en promenad i solskenet. Hörs sen! <3

Dagens outfit



Mysdress från Gina Tricot

Älskar den!

Lördag morgon

Godmorgon, fredagskvällen vart väl allt annat än lyckad, haha. Undra hur många ställen vi var på. Aja nu var den över och idag är det lördag. Hade tänkt träna idag men jag har jätte ont i halsen så tror inte det kan vara så bra. Får göra något annat.
Har precis ätit frukost med familjen, alltid trevligt med lite familjefrukost. Ska nog snart hoppa in i duschen och sedan ska jag nog ut och övningsköra med pappa..måste ju.

Men vi hörs senare <3



ont i halsen

Hejsan, gokväll ;) jag har fett ont i halsen men ska nog träna imorgon ändå! Behövs! Så ska väl krypa i säng snart =) så man är pigg o gla imorgon.
Kvällen vart ju allt mer än underlig eller vad säger ni tjejer. Puss

jagÄLSkarblixten

Hanna om nyklippt:
-Ja åååå va fint det blev... BLIXT! suck

Svar:
Tänkasig att lilla hanna inte har skaffat sig ett liv än..
Jag älskar blixten och jag har den där bara för att jävlas med dig lilla vän. =)

Nyklippt




dagens outfit, prickigt




leggings-vila
linne-gina tricot
kofta-gina tricot
smycken - ewa attling och mamma , vila


Idag är det freeedag

Godmorgon på er!

Har precis blivit klar, idag blir det en härig dag om jag får bestämma, den kommer absolut duga! Ska antalgigen äta spicy idag också, mums =)

Men nu måste jag skynda på lite, ska åka med pappa om ca 30 minuter och då måste jag vara klar =)

Vindruvor plus pistage nötter är lika med kärlek

Den här kvällen spenderades lite med spanska läxa, men det gick fort över och dem papprena hamnade på ett ställe där dem snart glöms...
Åt en god smoothi till kvällsmat, eller mindre god mjölkfri, suck!

Annars har jag haft en helt okej kväll, blev ingen träning på grund av att plugget kom ivägen.. och för att jag inte hade lust och ork. Tittade på Halv åtta hos mig nyss med mamma och pappa, tycker det är för kul! Jätte bra fatkiskt.





Imorgon börjar jag 8.10 och jag har blivit lovad skjuts av pappa, härligt, behlver inte stressa like mycket då! Ska på studiebesök i stadshuset runt 9 i ca 1,5 timme. Efter det blir det att dra till Spicy eller något liknande för en god lunch, slutar 13 och då ska jag ta mig en sväng på stan. Halv 3 ska jag klippa mig, skönt det! Kvällen får förjoppningsvis bli skoj, men man vet ALDRIG under denna mörka hemska förfärliga vintertid :( urs, ge mig sommar nu ist.

Jag tänkte passa på att säga godnatt nu på engång också, vi hörs imorgon ! Puss


Jag och mamma i turkiet =) saknart


down


WTF

Ja just nu är jag hemma, blev ingen träning idag, måste plugga! Ska ta något och äta snart men först lite mera plugg!

morning torsdag

Godmorgon, en trött elin ska ni veta. Ska ha en lektion sen ska jag nog gå till mammas och pappas jobb i någon timme och sen tillbaka till skolan igen, eller vi får se hur jag gör. Menmen i vilket fall så måste jag fixa klart resten nu också så vi ses och hörs. Hoppas ni får en bra dag för jag vetefan hur min kommer bli! <3


godnattgodnatt

Nu ska jag snart hoppa ner i sängen och sova, börjar 8 imorgon och slutar halv 4, suck. Men det är bara att härda ut. Efter skolan ska jag träna, själv. Plugga kommer kvällen att spenderas åt.

Nu säger jag godnattgodnatt!
Puss

tvochmysisoffan

Nu ska jag slå mig ner i soffan och chilla framför tvn, vi hörs <3

myskatten



Min lilla Fia <3

silicea



Om du vill ha bättre hår och naglar, även bra för magen! Passar mig perfekt !

pappas nya "investering"




Ny TV, 58 tum om jag har rätt ;)

Efter skolan

Nu har denna dag också gått, redovisningen gick bara bra och nu är jag hemma och bara tar det lugnt. Åt nyss ett äpple. Måste ta det lite lugnt med träningen då jag inte känner mig riktigt bra. Ska nog ta en lugn kväll och bara mysa, måste väl dock göra lite läxa men.


Godmorgon

Nu drar jag till skolan för att må piss, haha. Har ont i magen och halsen ska dessutom plåga mig själv med redovisning.

Ge mig ett Lycka till nu! =)

Vi hörs i eftermiddag igen. Pussss

Dagens outfit




leggings från Gina Tricot
Over Size tröja från JC
Klocka
från Watchmeuf
Skor svarta uggs från Uggs

Shopping


Klänning Monki

Jeans Shorts Zara

Over size trjöa Gina Tricot

Björn Borg trosor från Björn Borg

leggings från Urban Outfiters

Träningsbyxor från stora Åhlens

Hemma



Efter en läng dag i stockholm med mycket shopping är jag nu hemma, super trött, bilder på kläder kommer snart =)

Nu bär det av!

Ingen magsjuka och tack gud för det, bara min finfina allergi som spökade igen...
Nu ska jag göra min ordning för att åka till Stockholm, vi hörs igen när jag kommer hem!
Ha en toppen dag.

Puss

Gokväll

Hejsan, jag mår sjukt illa och har sovit i några timmar, ska väl snart kika på tv och sen blir det raka vägen ner i sängen för just nu mår jag verkligen inte bra alls!
Hoppas på att ni mår bättre än vad jag gör.. jag passar på att säga Godnatt också, vi hörs imorgon! <3


Jagärdeprimeradochvillhasommarnu

Jag tror inte det går att vara mer deppig än vad jag är nu! Eller jo det vet jag att det går men inte på det här sättet, har aldrig saknat något såhär mycket! JAG SAKNAR SOMMAREN som FAN! Det räcker faktiskt med snö och kalla minus grader nu..
Jag tänker på alla minnen, bara att åka ner till standen och chilla, att kunna cykla till skolan utan jacka och att kunna ta sköna kvällspromenader. Att kunna festa ute sena nätter... Aja ni fattar vad jag menare. Jag saknar sommaren.
Jag tror inte att jag är ensam om dem här tankarna, jag ska fan börja räkna ner lite för mig själv, vill ha mitten av maj, då brukar det bara bli bättre och bättre.


Illamående

Det blev inte som jag tänkte, ingen träning för min del idag. Jag mår riktigt illa så det fick bli att bara åka hem efter skolan och ta det lugnt, MTV och lite frukt i magen så blir det nog lite bättre får man hoppas, vill ju vara frisk imorgon!





Mums med äppelklyftor !

vart fan är sladden?

Jag hittar inte min mobil sladd =( Nu åker jag till skolan, ha en bra dag! Puss

Jag vill ha sommar





Jag bara ber om sommar nu! Det är bara 4-5 månader kvar nu =(

Dagens outfit




Ribbade Tights - Lindex
Linne - Gina Tricot
Kofta - Gina Tricot

Måndag morgon

Godmorgon på er, klockan är lite över åtta och om en timme kommer mamma och hämtar mig och skjutsar mig till skolan. Jag har bara typ 3 lektioner idag och efter skolan ska jag vara hurtig och träna! Men innan det ska jag gå förbi en sväng hos mamma och pappa på jobbet. Nu ska jag byta om så ni får snart dagens outfit ! Puss

isn't he hot



Joel Kinnaman

Snabba cash måste jag bara se !

Söndagskväll

Nu är det söndagskväll och denna helg lider mot sitt slut, gud vad tiden bara rinner ur mina händer.. allt går nästan lite för fort. Kvällen har ialafall spenderats framför tvn med mamma och pappa, vi kollade på film. Nu ska vi snart äta, kyckling och pasta. Gott ska det bli, kurrar i magen!

Imorgon är det måndag och jag ska nog träna förhoppningsvis, ska höra med Evve. Får se hur vi gör. Nu ser jag bara fram emot tisdag och Stockolm! Måndagen kommer förhoppningsvis gå FORT, orkar inte med den.
Efter maten blir det kanske en stund vid datorn men sen blir det nog mera TV och okväll är det ju dessutom
En annan del av köping, det måste man ju se på. Börjar lite senare imorgon så det är skönt. Men vi hörs senare.



Ha en trevlig kväll.

XOXO

På tisdag bär det av till Huvudstaden

På tisdag bär det av till Huvudstaden med mamma och kanske Agnes, vi har halvstudie dag och demhar NaturKunskap som jag redan läst så det betyder att jag är helt LEDIG, så skönt. Vi ska ta tåget till Stockholm och shoppa, ska bli så kul!



Förra sthlm resan!


Dagens outfit



Mysdress från Vero Moda

Övningskörning

Hellu, eftermiddagen blev lugn, måste ju erkänna att jag spelade lite The Sims 3, rätt kul faktiskt =) Har vart ute och övningskört med Pappa också, det gick kanon.

Snart ska jag nog äta, mamma skulle göra någon kyckling med koskos =) mums


Söndagsmorgon 08.42

Godmorgon på er.

Jag vaknade precis, kunde verkligen inte sova längre nu. Sitter och kikar igenom min dator lite, fanns mycket att göra!
Gårdagen vart en supermysig dag med film och godmat.

Idag vet jag inte vad som ska ske, är lite sugen på Bio men vet inte vilken som kan vara värd att se?! Några förslag? =)

Nu tänkte jag överraska familjen med en god frukost och duka upp fint! Vi hörs snart! 

Pusspuss


Sussa gott

Nu ska jag hoppa ner i min varma sköna säng och sova, är riktigt trött! Har bestämt mig för att överraska familjen med en god frukost imorgon bitti! Hoppas ni haft en bra kväll! Min dator är lite seeeg, något är knas.

Måste bara säga att på tisdag åker jag till Stockholm med mamma :D ska bli super kul! Är ledig.

Sussa gott!

(något är knas med bilderna)

Filmkväll

Kvällen spenderades i soffan denna lördagskväll med syster. Vi tittade på Min stora feta grekiska semester och I love you,man. Dem var helt klart sevärda, en bra kombination för en kväll, lite sorgset och lite komedi!

Något är super knasigt med min blogg just nu så jag kan inte ladda upp bilder =( men ska se om det ordnar sig. Jag har iaf haft en bra kväll!



lördaglördaglördag

Ciao nu har jag vart och tränat med Evve, fan vilket pass. Var helt slut efter det, tog en dusch och en frukt sen bar det av ut i trafiken, övningskörde! Skjutsade bla Agnes och Pappa för att köpa godis och även till Djurmagazinet, behövde lite smått till min lilla Fia. Nu har jag ätit lite lunch som bestod av en valnötsmacka med skinka, jag och Syrran hade en massa att ta ikapp så det har vi också gjort.
Har hyrt 2 filmer också, får se om dem är bra!


godmorgon lördag

Vaknat, ätit frukost och nu ska jag iväg på träning! Ska bli riktigt skönt det, gårdagen vart lite tom på inlägg. Ber om ursäkt för det men nu är jag igång igen!
Vi får höras senare.

Puss


Hemlig stämplat

Vi hörs snart!

hinner inte

Fick lite brottom nu på morgonen så jag hinner inte riktigt=) vi får höras <3

myskläder

Nu har jag ätit lite, bliev bara lite småplock. Satt på mig min musdress, så skönt! Känner sig så avslappnad då.
Bort med smink och hela köret =) Ikväll ska jag kolla på "Halv åtta hos mig" och sen vet jag inte mer. Ska nog gå och lägga min tidigt, börjar redan kl.8 imorgon så..



skolan, håltimme, gryta och jobb

Hemma efter skolan, hål fårn kl.9 till 14.30 idag, toppen ;) haha. Jag Evve, hanna, sofie och Lovisa åkte till Evves mormor och käkade vivaldi som vi köpt med, klockan var halv 10 men vi fick köpa ändå. Så gulligt av dem! Vi övade även på våran fina teater.. haha. Kommer bli toppen.
Efter skolan hämtade pappa mig och oväntat fick jag åka till Jobbet och jobba lite, han skulle dit i en timme så jag hänkade på. Nu är jag hemma iaf och sitter och slöar, ska käka något nu så vi hörs lite senare.

Puss

dagens outfit




Strumbyxor - Lindex
Linne - Gina Tricot
Kofta - Gina tricot
Smycken - Vila, Gina Tricot

Godmorgon solstrålar

Hejsan påer,idag får jag skjuts till skolan, vilken lyx! Blir att åka till Evve på våran super långa håltimme från typ halv 11 till halv 3 :O, men blir trevligt det.
Nu ska jag fixa det sista sen bär detav.
Puss

innanåtta

Vi hörs imorgon innan åtta ;)

Hoppas ni kommer sova gott, jag ska göra mitt bästa ja..
Men vi hörs imorgon och så säger vi godnatt här! Sovgott :D

XOXO


dåvardetöver

Då var tisdagen över, släkten gick precis, var riktigt trevligt! Mat och tårta blev det. Jag åt dock fruktsallad, mjölkallergi som sagt.
Mamma har fått riktigt fint i mitt rum under dagen, fixat och donat när jag vart i skolan. Behövdes, gardinerna kom upp också!
Nu ska jag tare lite lugnt sen gå och lägga mig, tidig onsdag!

Puss





mammas outfit



klänning från HM

vihörsikväll

Nu kommer gästerna så byebye, vi hörs ikväll =)



dagens rosaoutfit





Gina tricot - tunika
Gina tricot - linne
Gina tricot - leggings

Idag gillade jag gina tricot ;)

tråkigtharmanibland



Hemmaigen

Skolan blev kortare än trott idag, käkade lunch med Evve på Spicy Hot efter skolan och nu pluggar jag lite, som kan vara nödvändigt ibland. Om någon timme dyker släkten upp på kalas, ska fira Agnes.
Så var den här veckan i full rulle igen då! Skönt.


heartless


alltlösersignog

Vi får se hur det blir, allt ska nog lösa sig så småning om.. vi får göra om våra planer lite bara.

En dagens outfit kommer!


kram


sovmorgon

Hade sovmorgon idag, men vaknade som vanligt för tidigt, kan inte riktigt slappna av. Sitter här och är klar nu men ska inte ta bussen förns om 50 minuter. Lyssnar på lite musik och bara tar det lugnt. I eftermiddag kommer min släkt för att fira Agnes, lite kalas blir det då.

Vi hörs senare<3





tröja från gina tricot

familjenannorlunda

Ikväll ska jag titta på familjen annorunda kl.20 på 4an tror jag att det är, det är ju jätte bra. Sak nog gå och sätta mig vid tvn strax, pallar inte mer, är tjurig som fan!

puss

fredagen på gryta

Fredagen på gryta som jag pratade om tidigare blir antagligen inte av, tyvärr. Var vekligen super synd.

=(

smoothie



den osminkade sanningen

jag äter smoothie =)

skola och träning, äntligen hemma!

Hejsan, har ni haft en bra dag?
Min har vart okej. Tränade med Evve efter skolan och nu sitter jag och äter. Gott!

Hörs snart igen <3

dagens outfit



kofta- gina tricot
leggings - vila
pandora

dagens outfit kmr senare

min kamera laddar så en dagens outfit får bli senare ;)

pussssar

häromkvällen



Party !

kvällsmys

Har bara börjat se på filmen Bruno med pappa, den är ju helt sjuk.. ska kolla klart på den snart. Tog en paus med lite mat och dator. Imorgon kör skolan igång igen, suck! Men det ska nog bli bra.
Nu ska jag gå och ha lite kvällsmys. Puss<3



tare bara lugnt

När helgen börjar ta slut längtar man bara till nästa kommer..

Jag har setat och tittat på den nyaste american pie. Den var väl helt okej, åt en smörgås till lunch. Nu håller dem på och städar bort det sista från julen, känns både tråkigt men och också bra, det betyder ju att vi kommer närmare min favorit årstid, sommaren!
Ikväll ska jag ta det lugnt om man  får det, ska kolla på film med syrran och familjen, skönt.

<3

jagsägerbaraherregud



Min pappas nya jävelskap, jag säger bara herre gud.
Han har verkligen en liten knasig tvist.. den är fan lika hög som taket också!
Han tyckte han fyndade.. haha

gårdagen vart bra..

Gårdagen vart bra, vi hamnade på bjurhovda i en lite etta där vi festade! Kom hem runt halv 1. Nu ska jag hoppa in i duschen efter en massa konstiga upptäkter i mitt rum.

Puss

gårdagens

Min sminkning steg för steg!



osminkad, sedan använder jag mig av lite puder från md,s produkter, lite rough ibland.
 Inget fan av foundation.

svart kajal på alla fransrader, och även lite på övre ögonlockets kant
lite highligter lägger jag under ögonbrynen

lite vitkajal i ögonvrån för att få en festlook. många tycker det är fjortis men jag tycker det
kan vara snyggt ibland!

avslutningsvis min vibrerande maskara, den är super!
lancomes; TurboLash All Effects Motion Mascara

klar, håret i en hög hästsvans mitt på huvudet.

kärlek

När din KÄRLEK gör slut och säger att ni ska vara vänner, är samma sak som att din hund skulle dö och din mamma säger att du får behålla den!

snartfixamig

Nu ska jag snart fixa mig för kvällen, ska äta med familjen och sen kommer Evve hit, vi får skynda oss. Får skjuts av pappa till stan där vi träffar resten.
Hoppas ni får en bra fredagskväll ;)


nyduschat


hemma

hemma från träning, har tagit en dusch!



träning

Godmorgon, skönt att sova ut på lördagsmorgonen. Vaknade typ 9, åt lite frukost och om en liten stund ska jag byta om till träningskläder, sen blir det träning! Skönt! Behöver det faktiskt.

Ikväll kommer Evve till mig och sedan ska vi på fest, trevlans =)
Hörs senare <3

wii fit



Min bästa julklapp!

Super kul träning.

En stor HISS!

sno stilen




Sno stilen av Rihanna

jeans från Nelly 499 sek / tights från MQ
jacka från Laredoute 459 sek
Sixtyseven stövlar från Have2have 1395 sek
skinnväska från Wedins 899 sek

sleep tight

Ikväll hade jag tänkt sova tidigt, vill orka festa på som tusan imorogn. Ska väl snart krypa till sängs, sånt är så skönt. Under ett varmt skönt duntäcke.

Men vad gör ni ikväll då?

Vi hörs imorgonbitti innan jag ska dra på träning.

XOXO


down


kollar på lets dance..

Kikar lite på lets dance, inte mitt favvo program men ;)


shoppoholic




H&M - bh och trosa 158 kr

godeftermiddag

Godeftermiddag bloggen, nu kan jag äntligen säga, äntligen fredag :D!
Så underbart skönt. Blev lunch på Vivaldi idag och efter skolan som faktiskt gick ganska fort tog jag en sväng på stan med Evve! Nu sitter jag inne stängd från den ruggigt kalla kylan! Den är hemsk. Burrr.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt med filmer och gott, ska laga tacos ikväll, mums.
Imorgon ska jag träna kl.11 har jag bestämt mig för, annars får man inte festa som jag ska göra imorgon kväll! KUL ska det bli! =)



videoblogga???

Hejsan, jag har fått några förslag om att jag borde börja videoblogga..
Det känna lite konstigt, är inte riktigt den typen av person men vem vet jag kanske ska slänga in en för er skull så ni får veta vem jag är.


Puss

fredagens




linnen - gina tricot
leggings - gina tricot
tjock tröja - bik bok
smycken - bla. glitter, vila, watchme

Godmorgon

Godmorgon bloggen och alla underbara läsare!
Sitter och väntar på att bussen ska komma. Ska ta den om ca en halvtimme. Alltid klar innan.. hehe. Måste börja sova lite mer!
Idag blir det nog en skön dag, slutar dock inte förns kl.14.30 men det är okej ändå. Får ta bussen hem då och sen bara tare lilla lugna.
Ska nog ha myskväll idag med film!

Hoppas ni alla får en bra dag i det kalla vintervädret.
Puss <3

Kvällen

Under kvällen har jag tittat lite på film och faktiskt tagit en lång varm dusch, det var svinkallt tyckte jag så nu är jag lite mer varm än innan!
Imorgon är det redan fredag, gud så underbart skönt. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra i helgen.. lite trist det med. Menmen. Det blir skola imorgon iaf, sen vet jag inte. Fredagen kanske spenderas hemma. Man vet aldrig. Vi får se.

rightnow




Blev inte som vi tänkt

Hejsan, dagen har vart skön, inte många lektioner alls och efter skolan fixade jag mig lite på Helskön. Pappa hämtade mig ( måste ju bara säga att jag har verkligen vääärrldenns BÄÄSTA pappa ni kan tänka er! Han ställer alltid upp). Jag och Evve skulle ha tränat men så blev det inte, vi hade kollat fel!
Men men vi åkte och lämnade mitt CV och sedan handlade vi lite smått. Nu sitter jag vid datorn och bara tar det lugnt, läser FRIDA som kom idag, trvligt! Alltid en massa skvaller. Gillar!


dagens outfit




lindex - strumpbyxor
gina tricot - klänning
gina tricot - linne
certina1888 - klocka

070110

Godmorgon, får skjuts av pappa idag! Tack, då slipper man ut i kylan så mycket! För idag är det svin kallt.. brrr.
Efter skolan ska jag till Helskön som sagt och sen blire träning! Har längtat som fan säger jag bara.


imorgon.kör.vi.igen

Ja imorgon kör vi igen, igång med skolan. Känns ju dock ganska surt men vad ska man göra?
Börjar klockan 8 men slutar tidigt, 1 rättare sagt. Efter det blir det ett litet besök hos Helskön dagspa, måste ju hålla sig i topp. ;) haha
Efter det ska jag träna med Evve, äntligen får man köra igång igen! Det behövs efter jullovet. Ska ju på sätt och vis bli skönt att komma igång, inte med alla läxor och tidiga mornar men annars så, man får göra kul saker av det då funkar allt.



Yesterday


storshopping

Blev att luncha på gränden med Evve,Sofie, Anna och Helena. Trevlans. Sen vart det också en massa shopping!


Gina Tricot

Gina tricot

JC

Gina tricot

Vero Moda

Jag gillar randigt.

Fika med Evve på espresso




Så mycket fika vart det dock itne, en kaffe för Evves del!

Nu är jag tillbaka

Efter dryga 2 veckors uppehåll med lov är jag nu tillbkaka! Ska börja blogga igen för fan vad jag har saknat det. Böjar ilite smått idag med en ministart.

Vaknade precis och ska äta frukost med min syster snart sen blire att hoppa in i duscen. Efter det ska jag övningsköra för att sedan träffa Evve på stan kl.12! Gud vad skoj.
Hoppas eran sista dag på lovet också blir bra. Puss på er alla :*


Snart tbx

Snart sätter bloggen igång igen !

Hoppas ni haft ett underbart nyår och jullov =)
Gott nytt år på er också !

Puss<3

RSS 2.0