Tv

Jag är en tvnörd. Sitter just nu och tittar på tv med syrran, dock har vi varsin dator i knät så vi är ju inte jätte sociala.
Om någon timme blir det sängen. Börjar tidigt imorgon, har bokat bio till imorgon kväll, ska se Farsan med Agnes, Emelie och Evve! Ska bli kul!
Har börjat packa lite nu, alltid lika svårt för mig, vill ju ta med mig hela garderoben utifall liksom.. hehe, sist fick jag en lapp på väskan där det stod TUNG!! Alltså det var ju lite pinsamt så det vill vi ju inte göra om..

Men ha det så bra tillsvidare, jag ska göra mitt bästa på att må bättre! Puss


i can't take it anymore

I can't take it anymore


crashandburn


då var det tisdag

Hejsan bloggen

Då var det tisdag och jag har varit hemskt dålig på att skriva men jag har mina skäl.

Idag börjar jag 12.20, super skönt så åker till skolan lite innan 12. Har ätit frukost men nu ska jag sminka mig och om någon timme får det bli lunch. Vet inte vad jag ska äta dock, Agnes är hemma och är sjuk så ska väl väcka henne lite senare också. Hinner vi umgås lite. Ikväll ska jag börja packa fram lite smått till resan mot Aruba, det ska bli så otroligt skönt att bara komma bort från det här kalla helvetet. Just nu känner jag verkligen att det behövs lite sol och värme.

Men nu ska jag gå till badrummet och fixa mig lite. Puss


Söndag

Hejsan på er ! Solen skiner men det har kommit ungefär frmtioelva meter snö så det var lite värre. Skottade med mamma & pappa i ca 1 timme.. jobbigt men bra motion eftersom jag skippade träning idag!
Nu sitter jag bara här och lyssnar på musik, funderar på att hoppa in i duschen.. kan ju vara skönt.
Imorgon är det måndag och jag ska ha körskola efter skolan.. suck säger jag bara. BLÄ, hatar det verkligen. Men vad ska man göra då. Om några dagar åker jag iaf till varmare bräddgrader och det känns ju underbart! Aruba her I come.

Nu ska jag in i duschen sen ska jag ta en chill dag :) puss

träningstårpåschemat

Nu drar jag och tränar ;) hörs senare <3

träningstårpåschemat

Nu drar jag och tränar ;) hörs senare <3

backontrack

Jag är igång igen, har varit lite uttråkad på bloggen och dessutom orkar jag inte ladda min kamera..så himla lat är jag! Uräkta mig för det och nu ska jag börja skriva så mycket jag orkar igen! Hoppas på mer läsare som förr.

Idag är det Fredag och är inte det för underbart. Sitter framför datorn och bara tar det lugnt, försöker planera helgen lite men det går väl sådär, gör mig så arg att jag vill skära min handleder och lägga mig ner och dö, skrika lite först också!
Idag åt jag lunch med Evve på Cornetto, inget ovanligt., passar på att spendera mina sista korvören innan jag åker till Aruba, har ju ändå fått nya pengar då så varför inte slösa för en gångsskull ;). Ikväll kommer Evve hit och ska vara här under kvällen, vi ska äta tillsammans och sedan ha en skön umgåskväll men film och gott! Ska bli så mysigt och kul så.
Imorgon är det lördag och jag ska absolut träna på morgonen och förhoppningsvis göra något kul på kvällen, det hoppas jag verkligen annars blir det som jag sa lite längre upp..

Nu ska jag iaf läsa lite läxa.. eller rättare sagt göra. Nej föresten jag orkar inte, tar det på söndag eller något. Ha det bra nu tillsvidare. Puss

Heladagenlång

Hejsan bloggen

Idag slutade jag tidigt så jag var hemma runt 1, satte mig och pluggade lite, bakade även kladdkakemuffins, riktigt fina belv dem :)


(dock inte mina, gjorde mina med glasyr och hallon ist)

Recept:

2 2 st ekologiska ägg
2 2 dl strösocker
1 1 tsk vaniljsocker
50 50 g smör
0.5 0.5 dl matolja
1 1 dl ljus sirap
2 2 dl vetemjöl
1 1 dl kakao av god kavlitet
1 1 tsk bakpulver
1 1 st nypa salt
100 100 g mörk kvalitetschoklad 70%
Vispgrädde och färska bär till garnering

Ett tips på dem :)

Kvällsmaten blev Spicy Hot. Imorgon ska jag göra riskettan & sedan halkkörningen. Urs säger jag bara. Nu ska jag göra körskoletestet och sedan rensa min tvätt! Efter det blir det att kika på Halvåttahosmig. Kvällen kommer att bli att lägga sig tidigt, ska vara på hässlö kl.7.45!

Puss


onsdag

Godmorgon, börjar tidigt idag men slutar allt tidigare. Så skönt! Redovisning dock som jag är otroligt nervös för..kommer vara så pinsamt! Menmen, det tar vi oss ignenom. Får skjuts idag så det är skönt!

Åt ni nån semla igår? Jag gjorde det inte..

Men ha en bra dag tills vi hörs igen. Puss

Det är inte lätt när det är svårt

Så var denna tisdag över, massa plugg och jag har också hunnit med att träna. Fick dessutom ett kanom besked idag, min mjölkallergi finns inte men det följer såklart något annat dåligt, då är det något annat fel...tarmfel.
Vet inte hur det är me skitsamma.

Nu ska jag återvända till att inte göra något alls, bara lyssna på bra musik.

Pusshej


För Haiti


Börjar 12.20

Idag börjar jag som sagt 12.20 så ska ta bussen om 30 minuter. Har tre lektioner idag och sen ska jag träna! Gårdagen var inget spec, skolan plugg och tv. Har väl inte så jätte mycket mer att säga nu så vi får höras sen.

Puss

Ingen lust

Jag vet inte vad det är men jag känner mig depp så har ingen lust just nu.

Monday is back

Godmorgon på er.

Nu är måndagen tillbkaka igen, synd att denna helg redan ska vara över, fick ju en extra lång. Idag är det somsagt måndag, en helt okej dag brukar det vara. 2 lektioner och idrott, men efter skolan måste jag plugga Historia och det är absolut mitt favorit ämne...

Är det någon mer som tycker att det ska bli sommar nu? Det tycker verkligen jag.. Alla hjärtansdag igår vart inge vidare, eller inget spec iaf. Åt lunch med familjen och sedan satt jag och tittade på film.

Men nu måste jag fixa det sista så vi hörs i eftermiddag.


nattinatti

Börjar 9.30 imorgon men har inget liv så nu däckar jag <3

jag hatar alla <3 dag

Det räcker med att säga det igen, jag hatar alla <3 dag!

Hässlö och alla<3dag

Nu ska jag bara byta om sen ska jag åka till Hässlö för att äta alla <3 dag lunch med familjen, farfar och catrine. Blir väl helt okej, ska nog äta något gott! Ikväll funderar vi på bio, vet dock inte vilka det blir med tror nog iaf jag och hanna :P haha Vi får väl gå som ett litet par annars, haha.

Ska jag vara ärlig så ogillar jag alla<3dag stort! Den gör en bara deppig.

Nu ska jag dra, men vi hörs <3

Nu blir det träning

Nu åker jag iväg på träning, idag igen, känner mig otroligt duktig!
Vi hörs sen <3

Hos kusinerna



Firande av Emma och melodifestivalen kollning ! ;)

lördaglördag

Nu har jag vart och tränat, gjort lite övningar till teoariprov och äntligen får jag ta det lite lugnt. Sitter framför min kära dator och äter några nötter. Ikväll ska vi hem till kusinerna och fira Emma, trevligt! Får se om något annat kul också kanske dyker upp. Hoppas på det. Dem närmaste timmarna ska jag spendera med att chilla! Haha
Hoppas eran lördag är bra

Puss

Gomorgon lördag

Godmorgon på er, idag är det bara lördag.. känns som söndag. Gårdagen var väl lyckad, helt okej med ett sammanfattande ord. Om en lite stund ska jag iväg och träna, har inte tränat på en vecka eftersom jag vart sjuk, men idag kanske det blir lite bättre. Får helt enkelt ta det lite försiktigt.
Försöker få tag på Evve också och höra om hon ska med men hon verkar lite smått död.. svarar inte??

Vi hörs<3

vintervintervinter




Jag älskar skridskor !

Stan

Var på stan ett tag med Evve, vi skippade att sola, kändes rätt ovärt. Shoppade nya strumpbyxor tillikväll. Nu sitter jag och kikar på GhostWisper och om någon timme ska jag börja förbereda lite för kvällen. Halv 8 drar jag till Gryta, bussen med Evve och Lovisa.

Nu åker jag till Evve

Nu åker jag till Evve och äter scones, sen drar vi ner på stan så ni vet var ni finner mig! ;)

Ha en toppen dag, för idag är det FREDAG och jag är LEDIG, vilken lyx va?

Hare <3

Grattis Evelina

.. på namnsdagen





Idag är det din namnsdag! Puss
( förlåt för bilden)

dagens outfit




Jeans - Vero Moda
Linne - Gina Tricot
Trjöa - Gina tricot
Väska - Bells

glasögon




Vad tycks?

fredag

Godmorgon, har äntligen fått en helt okej natt med mindre hosta efter min nya medicin! Så skönt. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka till Evve och äta scones, har inte bestämt mig än om jag ska gå eller åka buss, får se.. Efter vi har ätit ska vi ner på stan och kika lite, sola och sedan hem igen. Ikväll ska jag göra en fin taco kväll med Pappa och Agnes för att sedan dra vidare till Gryta! Härligt.

Men nu som sagt måste jag hoppa in i duschen. Puss på er.

Nuharjaghelg<3

Hejsan, nu har jag helg, redan en torsdag och det känns super skummt. Kommer inte fatta det när jag vaknar imorgonbitti. Dagen har vart bra, blev Spicy Hot till lunch med tjejerna och eftermiddagen spenderades i skolans kära aula med matte prov, det gick okej.
Efter skolan så åkte jag buss hem med Evve och sen dess att jag vart hemma har jag gjort våran film, kollat på tv och datanördag.. har även pluggat lite körkortsteori. Duktig jag är då.
Eftersom jag är ledig imorgon så ska jag gå hem till Evve, tänkte faktiskt ta en promenad, vi ska baka scones och sedan åka ner på stan. Ska byta en tröja och efter det ska vi sola =) måste få lite färg nu..
Kvällen spenderas med Agnes och Pappa eftersom mamma ska bort, vi ska göra taccos och sedan drar jag iväg på annat.

Puss

nu drar jag..

Nu åker jag till skolan.. har lite brott.
Ska nog käka lunch på stan idag och jag har även matteprov.. DÖD MIG!
Ha en fin dag.


väska



Ny väska, 150kr

Denna dag kändes lång...

Hejsan bloggen, det känns som jag vart i skolan i en evighet.. men jag hade bara 2 lektioner som dock gick ut på att vara 4 timmar engelska.
Efter skolan så filmade vi in det sista till filmen, dock så strular datorn nu, men vad ska man göra.. får försöka så gott som går! Ska lösa det och även plugga lite mer matte, men det blir ytterst lite senare, Puss


dagens outfit




strumpbyxor
linne - ginatricot
kofta - ginatricot
nitskärp
smycken - nitring, örhängen från glitter

onsdagen den 10feb

Morrnmorrn

Har lite brottom, åker med mamma till skolan så sparar lite tid iaf, måste dra på mig kläder och ta parfym. Idag har jag bara 2 lektioner, underbart!
Men nu måste jag tyvärr gå.

Ska bara säga grattis till Helena som fyller 18år idag!
Puss


ibland suger livet verkligen..

Hej på er, är ni glada? Det är inte jag..
Jag har matte prov i övermorgon och det kommer gå åt shottahejti. Jag fattar NOLL!
Pluggar på men jag fattar inge mer för det, så vad ska man göra då? Någon ide.

Aja, idag började jag halv 1 så det blev en lunch med lilla mamma på Cornetto, alltid lika gott! Åt en god kycklingsallad, mums. Efter det blar det av till skolan där jag hade 3 lektioner, dagen gick ändå skapligt snabbt. Tog mig en sväng genom stan på vägen hem, hittade en snygg tröja. Men måste dock hitta nå snygga brallor. Typ leggings.
Imorgon börjar vi 8 men slutar antagligen rätt tidigt, ska dock filma in det sista till filmen men sen bär det av hemmåt och plugga på det sista. Torsdagen kommer ju bli som en stor fet finni i röven... ursäkta.

Nu har jag iaf vart duktig och pluggat en stund med pappa, orkar verkligen inte mer nu. Får bli paus. Ska nog kika lite på tv ikväll, eller undra vad jag ska göra, kanske ska spela lite ;)

Ha en underbar kväll tillsvi hörs <3

Dagens outfit




Jeans - Vila
Tröja - JC
Nitskärp
Converse

Godmorgon

Godmorgon på er, jag börjar inte förns 12.20 idag med är ju såklart vaken med tuppen. Ska faktskt vara duktig och sätta mig och plugga... tråkigt tycker jag med det behövs! Ska göra mig en god frukost och sedan plugga på lite.
Vi hörs lite senare. Puss

matteplugg och nu tv

Nu har jag vart så otroligt duktig, pluggat till matte! Och nu ska jag kika på TV, Halv åtta hos mig.
Vi hörs <3

dagens outfit



strumpbyxor
linna - gina tricot
kofta - gina tricot
klocka - certina

nudie jeans




Tipsar om dessa underbart sköna nudiejeans. Ligger på ca 100kr

today is the day

Godmorrn, idag är det måndag! Jag har sovit skit med min jävlahals! Den tar kol på mig. Spanska hörhövningidag och det tar också kol på mig..idrott och spela in film. Efter skolan ska jag plugga matte! Det måste jag. Urs. Hatar det mästa just nu. Är så glad att jag har ER.

Ska ta bussen med Evve snart, måste även springa och köpa mig lite halstabletter jag kan knarka..

Ha en bra dag vi hörs i eftermiddag <3

detvardet&numotstan

Då var den träningen över, skönt! Hoppade in i duschen när jag kom hem och nu ska jag bara byta om så blir jag klar sen. Efter det bär det av mot stan med hela familjen, visning och lunch, blir nog trevligt. Får passa på att umgås lite så dem inte klagar sen.
Har inte en aning om vad som komma skall ikväll, tror jag ska ta det lugnt hemma i soffan med syster.

Imorgon är det måndag igen.. suck och jag måste pluggapluggaplugga i veckan, matteprov och en engelska redovisning... suck!
Aja får göra mitt bästa. Men matte provet ska jag plugga som fan till.
Nu ska jag kila, ha det gött!


'

Söndag 7/2

Godmorgon!

Idag är det söndag. Jag är typ sjuk men vad fan ska man göra, ska & träna ändå. Blir bara sämre av att sitta inne & glo. Efter jag har vart & tränat ska jag ner på stan med familjen för en lägenhetssvisning, ska bli otroligt spännande. Den ser jätte fin ut.
Kvällen ska nog spenderas med lite lugn & ro. Men vet ej än, kanske det blir en mysig kväll med Agnes & Emelie som för ett tag sen? Vi får väl se..

Nu ska jag bara sitta här & slappa lite tills jag ska byta om & sen bege mig mot Friskis för ett pass.

Puss

Spicy hot och filmkväll

Hejsan bloggen, ikväll blev det spicyhot till kvällsmat, ingen hade orken och lusten att ställa sig vid spisen. Så det fick bli köpmat. Nu ska jag kika på film med familjen och ha lite familjemys, var så länge sen. Mamma och pappa kom hem idag så det var ett tag sen.

Hoppas ni får en bra kväll vart ni än befinner er.

Puss

Dagens outfit




jeans-vero moda
linne-gina tricot
tjocktröja-bikbok

dagens outfit fredag


over size kofta med knappar i ryggen från Gina Tricot

Har inte haft tid

Hejsan bloggen, är så ledsen för att jag inte haft tid att skriva. Har vart en massa annat. Evve har i princip sovit här hela veckan och nu är det helg. Igår var jag på fest och det var super kul!
Nu ska jag ta mig till Hälla med syster för att shoppa lite.

Puss

Eftermiddagen



bakade lite




Shopping I love



Hos doktorn



Det gick bara bra, nu tar det 10-14 dagar sen vet vi vad mina allergier är egentligen!

Mot farbror doktor

Nu var det dax, åker till doktorn nu och gör lite tester. Vi hörs om en stund igen. Evve kommer hit och sedan åker vi ner på stan för lite lunch!

Ge mig ett stort LYCKA TILL nu! Fast jag är inte ett dugg nervös, har ju vart med om en hel del värre...

<3


pussochgodnatt

Ligger i min säng nu och ska väl antagligen sova! Måste gå upp tidigt imorgon bitti även fast jag börjar 12.20.. ska till läkaren och testa mina allergier, ogillart. Efter det bär det av hemmåt igen och sen kommer Evve, vi ska ner på stan & äta lunch. Blir nog vårat nya favoritställe Cornetto Bar. Trvligt, god sallad som bara den! Efter skolan ska vi träna sedan blir det en chillkväll.

Vi höres imorgon! Puss på er. Sov gott

watcha say


it feels like home to me


TVtittning



Kollar tv, men nu ska jag slänga in lite tvätt i tvättmaskinen =)

Home sweet home

Hemma efter skolan och nu blir det scons. I ugnen nu! =)
Kvällen ska spenderas med Tvn ! haha


Mot skridskobanan

Nu drar jag till skolan, och mot skridskobanan! Efter skolan ska jag hem till Evve med tjejerna ;)

Puss

Grattis till er


Kusinen Emma 14 år idag

Lundh hela 18år !

dagens outfit 1 feb




Idag har jag på mig:

Linne - Gina tricot
Kofta - Gina tricot
Strumpbyxor - Lindex

RSS 2.0