FRÅGESTUND

Fråga vad ni vill så ska jag ta och försöka svara på det :)

Puss


det fanns ett liv innan

Något jag tänker på dagligen är hur skit jag har haft det de senaste 2 veckorna. Men så idag tänkte jag just på det här - jag hade ju ett liv innan allt det hära. Så jag måste antagligen återgå till det, det är antagligen omöjligt att återgå till det exakt samma för jag har förändrats en del under sommaren och tiden med ...
Men jag måste helt enkelt försöka med det så mycket jag kan!
Livet är en gåva och man måste ju ta vara på det man fått, den tiden jag fick med den personen var den bästa men jag ska nog kunna få bra tider igen.


girl positiv

Hej bloggen :)

Just nu sitter jag och tittar på en film på TV1000. Den heter Girl, positiv.
Den är faktiskt jätte bra, handlar om HIV. Den är både hemsk och bra, men får verkligen en annan syn på livet och att man kanske borde vara lite försiktigare i vissa fall. Mycket kan hända. Kan säga att jag rekomenderar den här filmen!
Den är verkligen värd att se. En ny syn på livet fick jag.



50 ungdommar smittas med HIV varje dag i Usa.


ska väl snart ta något o äta.. igen

Det blir lätt så att man äter lite för mycket och för ofta när man  är hemma och är sjuk. Småätande kallar jag det. Haha
Men men, får väl börja banta sen igen.
Nu gör jag absolut inget, bara tråkar. Ska väl käka något snart.

XOXO

Outfit


Jeans - vero moda
oversize tröja - gina tricot
jacka - tati
halsduk - H&M
converse
väska - vero moda

Tyra Banks show

Nu sitter jag och tittar på Tyra Banks Show. Handlar om överviktiga barn. Stackarn, dem är jätte överviktiga och lever av fettma. Dem är runt 13 år och väger nästan 150 kilo det är helt sjukt.
Man får nästan lite ångest när man tittar på det.
Man kan ju hoppas att de här barnen med sådana här ätbesvär får hjälp. Och jag fattar inte varför inte föräldrarna stoppar dem. Dem ser väl att deras barn är överviktiga och att dem måste SLUTA köpa hem en massa onyttigt som de kan stoppa i sig. Gud, säger jag bara. Kan rekomendera att titta.

Puss<3


ibland

jag vill bara ligga och gråta

det är tillåtet, intesant? någon gång ibland att bara få göra det.

inte för ofta men ibland.

jag säger bara desperate housewives



Startar den 6 oktober kl21 på 5an


bare minerales

Jag vill bara rekomendera detta till er alla.
Ni som inte vill ha det där kladdiga lagret i ansiktet eller ni som känner er blanka och feta i hyn. Använd då Bare minerales. Visst det är dyrt men också drygt ( alltså att det räcker länge) jag köpte mitt start kit innan sommaren och jag har fortfarande hälften kvar. Så jag gör inget annat än att rekomendera!


Absolut det bästa jag någonsin haft ! <3

spicy till lunch

Igår sprang vi till Spicy under lunchen, ingen bra mat i skolan så vi skyndade oss. Hade inte så lång rast. Men det var tyvärr fullt på den stora spicy så vi fick skynda oss till den andra vid polishuset. Där var det också fullt... så vi bestämde oss för att köpa och ta med och så satte vi oss ute i kylan på en trapp och åt. Solen lös på oss så det var tur. Riktigt mysig höst dag med tjejerna <3



<3

7th heaven

Kollar på sjunde himmlen =) inget jag brukar titta på men nu när man har tråkigt så kollar jag gärna på lite gamla repriser, hehe.


Mamma är ledig idag så trodde hon skulle vara hemma med mig men hon åkte för att hälsa på hos mormor och morfar. Hoppas det går bra, har nog vart lite småbråkigt..
Åt nyss ett jätte stort päron och en bunt nötter så är rätt mätt just nu. Intressant att veta va?
Har tyvärr inget roligare att blogga om just nu. Ska försöka komma på något.
Verkar inte bli någon fest på fredag, ingen verkar särskillt taggad för det. Det är ju lite synd men på sätt och vis kanske rätt skönt. Eftersom jag ändå ska till Stockholm på lördag morgon.

orkar inte vara sjuk

Så är man sjuk då.. som jag hade trott igår. Märkte det när jag inte ens kunde räkna till 8 kiwis i affären och tog 9 st. Så nu sitter jag framför tv,n inlindad i täcke och med huvudvärk.. jobbigt som bara den. Smsar med Camilla och Liza också. Om hur våran fredag ska bli.
Imorgon kommer släkten så då är det bäst att man hunnit bli lite frisk, det är ju trots allt några som kommer. Vi ska ha mat och tårta. Så imorgon efter skolan är det bara att gå hem och fixa iordning allt inför pappas dag. Ska väl upp tidigt och sjunga imorgon också.
Hoppas att jag inte missar för mycket av skolan idag bara. Men det är rätt skönt att få vara hemma när man inte är på topp.

Nu tittar jag på wedding daze. Och försöker dricka mycket vatten och vila mycket. Hör av mig sen (K)

Puss

börjar känna mig sjuk..

Jobbigt läge men så är det. Börjar känna mig sjuk och lite småkrasslig. Kan inte koncentrera mig och är rätt tung och hängig. HÖST kallas det kanske?
Det är verkligen jätte kallt ute nu på mornarna. Urs.
Men vi får väl se hur jag känner mig imorgon om det blir en hemme dag för att repa sig.
Läxorna är gjorda så det är lugnt iaf. Bara spanska glosorna kvar som jag måste ta hem.

På fredag är det Hässlö festen, har väl några planer på att gå med får se hur det blir med det.
Ska höra med resten av gänget senare i veckan :)

dagen

Dagen har vart bra, skola först sen träffade jag oskar på stan, gick en stund med honom. Sen träffade vi Danni och Matilda. Trevligt trevlgt. Var ett tag sen man såg henne. Efter det träffade jag mamma på stan och det blev jakt på paket till pappa. Jaa ni såg ju vad jag köpte, mamma köpte även en peak shorta, underställ från peak och björnborg kallingar. Blir prima det, pappa kommer gilla det.

Sen blev det till Maxi och handla, vi som handlade såå mycket fick så klart avstämning, bara att packa upp allt igen. Suck. Nu är jag äntligen hemma och har även hunnit med att plugga och slå in paket. Kvällsmaten fick bli banan smoothie och en smörgås. Lite chasew och ett päron blire nog sen. Om typ en kvart framnför tvn.

Sen ville jag bara säga till om en sak. Ni som klagar på min stavning... suck.. ja gör det ni för det är inte så att det hugger i hjärtat direk. Jag har ofta brottåm när jag skriver och hinner inte med att kontrolera min vackra svenska. Du behöver inte klaga för jag har bra betyg i Svenska ämnet. Tack för det.

Nu ska jag kika i dagens frida tidning och vecko revy som kom idag !! Jippi :D

Puss<3

Presnterna till pappa

Stan med mamma idag och det hä blev köpt till pappa från mig :)




Hoppas han blir nöjd :)

Duktiga jag !

Nu har jag gjort 4 sidors datorskrivna anteckningar om Historia provet :D Känner mig oerhört stålt faktiskt. Så idag när jag kommer hem blir det att plugga på engelskan. Men det ska nog gå bra det. Säkert inte jätte mycket. Märker att jag är rätt snabb så gör nog klart det på någon timme. Känner mig riktigt duktig för en gångs skull.

Kan också medela att idag mår jag såå mycket bättre än igår. Har mina svackor, men idag är jag på topp! Känns mycket skönt. Bara att kämpa på. Man ska väl försöka se på allt från den ljusa sidag och vara posetiv.
Nu ska jag snart på skjuts av pappa till skolan, skönt att slippa cykla idet här iskalla vädret. Men får bli lite tjocka kläder ändå. Men ska nog använda min nya skinjacka. Laddar upp en bild sen :) på dagens outfit.

Ha en bra dag, solen lyser ju trots allt fast det är kallt.
Puss på er alla! <3


morrn morrn

Börjar som sagt sent idag:)
Har precis fixat mitt csn-kort som jag inte använde en ända gång förra året, kanske ska börja nu.
Har fixat mig nästan klar och hoppas på skjuts till skolan annars får det bli cykel. Ska köpa present till pappa idag. Blir nog en film och en fin skål med massa gott godis som han tycker om!
Det blir nog bra. Efter skolan ska jag träffa syrran på stan för att fixa lite smått. Sen får jag åka hem och plugga. Historia prov på torsdag och engelska läxa tills imorgon. Men nu ska jag gå och borsta tänderna. Vi hörs senare.

Puss<33

Minus 10 grader

Alltså just nu fryser jag ovanligt mycket om mina händer, för er som inte känner mig så kan ni få veta att mina händer brukar vara ca -10 grader. Haha
Jag skämtar inte, dem är som isbitar och nu är dem extremt kalla. Dålig blodcirkulation kallas det, men det brukar dock rökare få. Men det knasiga är att jag har aldrig tagit ett bloss i hela mitt liv, har bara ett väldigt lågt blodtryck. Som faktiskt är bra. Men i mitt fall nästan lite jobbigt.
Sitter med täcke över mig och fryser, hoppas på att jag snart blir lite varmare. Får bli värmekudde när jag ska sova sen. Mysigt är det : )
Sitter som sagt fortfarande framför tv, n och glor, men känner mig värd det efter mitt hårda pluggande.
Måndagar brukar jag även se som en depp dag, för att tänka på allt jobbig jag upplevt. Det är rätt skönt att få tänka på sånt och gråta ut om det behövs. En dag för det kan jag tipsa om så man kan må bra de andra dagarna om man har det lite tufft.
Längar just nu till fredag som betyder fest :D sen åker jag till stockholm över helgen. Blir kul det.

Puss på er<3



upp och ner

Den här dagen har varit helt upp och ner för mig, mina känslor spelar spel med mig.. det är skit jobbigt kan jag säga. Ena sekunden har jag mått bra och andra helt nere. Får reda på så mycket skit som jag inte vill veta men måste. Det är ju bara allmänt jobbigt i dem här stunderna. Inget att leka med. Hoppas på att min vecka snart blir lite bättre för just nu känns det som botten.
<3

måndag 28/9

Idag har det vart en rätt skön dag, mycket motion bara men det är ju bara bra. Pluggat som en tok också innan jag var iväg på dans. Jag cyklade och det var jätte kallt ute. burr.
Nu sitter jag framför tvn med min dator i knät. Har precis ätit en smörgås och smoothie. Var riktigt gott kan jag säga. Imorgon har jag en TOPPEN dag, börjar halv 11 och slutar 2, kan det bli mycket bättre eller? Nej tror inte det va. Nu ska jag kika lite på tv och bara njuta av att jag pluggat jätte mycket och börjar sent imorgon.

Puss på er <33


ensam mamma söker

Tittar på ensam mamma söker, det är jätte kul. Efter det blire väl att se på något mer och sedan kanske sova. Haha
Nu ska jag kika vidare, men vi hörs mer sen.

Puss<3

film vindruvor & nötter

Har precis tittat på film, med Antonio Baderas, kommer inte ihåg vad den hette. Den var helt okej.
Åt vindrovor och nötter till. Gott som tusan är det. Men nu är jag rätt mätt.
Ska nog sätta mig vid tv,n igen och chilla för den här veckan kommer bli tuff!
Måste pluggaplugga och mera plugga, sen måste jag typ fixa present till pappa.

Nu blire mera tv :D puss<3

Åsby och söndags mys...

Åkte till Åsby med mamma och köpte lite nytt till rummet. Bla det här


ljuslykta
snacks skål
kruka + växt 

Allt är köpt på åsby i hallsatahammar.

Lite småkul med lite nytt tycker jag. Känns roligt.

Nu ska jag snart äta mat, mamma gör spagetti och köttfersås. Det var riktigt länge sen jag åt det så det blir väl gott. Sen ska jag helt klart sätta mig framför tv,n med Agnes och titta på film. GODIS och snacks står på menyn till det, haha. Snacka om söndags mys! Kan det bli mycket bättre, förutom att man har en hel vecka framför sig i skolan. Får se fram emot fredag då det är fest på Hässlö och över helgen åker jag till Stockholm för att fira pappsen som fyller år med någon föreställning och resturangbesök. Blir säkert lite shopping också. På torsdag kommer släkten och firar. Nu äre snart mat, vi hörs

puss på er <33

Godmorgon blåsiga söndag

Har precis vaknat i min säng och ätit frukost med mamma och pappa, blir helt klart en mysdag idag med dem. Har ju vart borta båda dagarna. Det blåser som bara den ute, ska hämta lite saker som jag glömde hos camilla sen idag. Dagen kläder blir helt klart min plysh dräkt från Vero Moda :)
Måste antagligen städa mitt rum idag också men det fixar jag fort. Sen fåre bli tv dag. Min helg har vart helt okej om man säger så. Den var väl knappast en av dem bästa men den dög. Jag åt faktiskt godis igår, fyskäms så det får bli promenad idag. Det var faktiskt inte så gott som jag hade hoppats på och längtat till dock. Så nu behöver jag inte känna någon trånad efter det mer.
Jag glömde min histora bok i skåpet så jag kan inte plugga till provet på torsdag :( får rå plugga i veckan. Det måste jag lova mig själv. Vill få bra betyg !!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig. Vi hörs sen.

XOXO

fredag/lördag kväll


Blev en utekväll på stan med friendsen

Sov hos Sofie med Evve och Hanna

Filmkväll hos Camillla med Hanna,Linnea,Viktor,Jocke,Fager, Joel och Oskar.

Ni får ursäkte de dåliga bilderna. Blev inte många av dem heller.

Puss<3

Hos Camilla

Sover hos Camilla inatt!
Hör av mig imorgon :)<3

Hoppas ni får en bra lördagskväll för det får jag.

erikslund med mamma

Nu åker jag till Erikslund med mamma, ska fixa lite smått och gått.
Tycker ni jag ska få köpa godis??

Sak berätta mera sen, har inte rikgit ork just nu, är rätt trött sen igår, haha.
Blir nog en soft dag idag, framför tv,n med kanske en godispåse i knät. Film med mamma och pappa. Camilla och Oskar vill ha med mig på filmkväll ikväll. Får se om jag orkar och får. Vi får se hur det blir. Vi hörs mer sen hurrni.
Ska åka nu. Puss<3

Vart en lång fredags kväll

Vi drog ner på stan igår kväll. Hade trevligt. Sov hos Sofie inatt.
Skriver mer om allt sen. Nu är jag iaf hemma igen och ska med mamma ut på några ärenden ska även unna mig godis idag :) haha <3

har man spanska så har man ...



Vi gillar inte spanska så jäätte mycket :P<3

Nytt från Italien-Florence


Rosa Converse

Armband


Tack mamma och pappa <3

fredags kvällen

Nu är det äntligen frdag eftermiddag och jag har varit på stan med Hanna, Evve och Sofie :) jag köpte nya byxor, svarta från Vero Moda och en snygg jacka från Gina tricot så nu är jag rätt fattig. ^^
Om någon timme ska familjen gå ut och äta på Lomine sen hem till Sofie med Evve. Därifrån drar vi ut på något. Hoppas ni får en underbar fredags kväll allesammans. (K)

<3

fredag 25/9

Lönde dag idag då:)
Mamma och pappa kom hem inatt, presenter till oss. Visar vad det vart sen, kan ju säga att det var snygga saker iaf. Ska använda dem idag. Men jag hör av mig sen hur dagen vart. Blir shopping med Evve idag efter skolan. Puss på er (K)<3


fin text

En saknad, en sorg, en jävla massa minnen
Det finns något inom mig som aldrig någonsin försvinner
En obeskrivlig känsla, både kärlek och hat
Jag gjorde allting, men jag fick ingenting tillbaks
Nu känns det som om livet börjar gå i samma spår
Saknar livet som vi hade men jag börjar tätt förstå
Det kommer aldrig tillbaks, man måste glömma det som var
Du har förändrat dig så mycket, du är inte den du var
Du är lycklig utan mig, jag ser du skrattar och du ler
Men vad fan ska jag göra, jag bara fejkar mer och mer
Jag säger att jag glömt de, jo att allt är helt okej
Men fuck it, hur ska jag nånsin glömma dig
Det var du och jag för alltid, det var så det skulle va
Det var bara med dig som jag kunde må bra
Men nu är det försent, jag har förlorat allt det bra
Det enda jag har kvar är tomma ord som du sa

Wherever you go, whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes, or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

Det var mycket som gick fel och jag ångrar allt jag sagt
Men att svika mig så där var väl ändå lite elakt
Jag saknar dig så mycket. har du glömt allting du sa
Skulle alltid vara vi, alltid bara du och jag
Men mina drömmar har krossats för länge, länge sen
Jag hoppas bara att jag kan bli lycklig sen igen
Att det finns någon därute som känner som jag
Som har blivit lämnat och besviken, som kan få mig att må bra
Man ska aldrig sluta hoppas, det har jag gjort
Du är inte värd mig längre, du har spelat dina kort
Du har haft dina chanser, varför gjorde du så där?
Det enda du har gjort är att slita mig isär
Jag vill berätta att jag älskar dig (älskar dig) nu och för alltid
Men samtidigt så vet jag, det blir aldrig vi
Lyssnar på orden när jag kickar här i takt
I mina ögon har du inte längre någon makt

Wherever you go, whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes, or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

Wherever you go, whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes, or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

tråkigt tråkigt är allt

Jag har fruktansvärt tråkigt. Jag orkar ingenting heller. ^^ Är fett seg. Ska nog ta och smsa lite. Har inget bättre för mig liksom. Borde dock plugga lite spanska men det pallar jag inte. För vem orkar ? Inte jag.
Vi letar fester som bara den istället. Har ingen inspiration just nu så vet inte vad jag ska skriva om.

Puss<3


Måste måla om naglarna imorgon ^^

scones och städning

Jag bakade scones idag, så himlans gott till kvälsmat. Lite lagom sådär, om man bara är lite små hungrig. Jag hade skinka på min, mums :)
Så nu är jag mer än mätt, tryckte i mig ett äpple också lixom. Haha Om en liten stund ska jag damsuga huset och fixa det sista, ser riktigt fint ut här hemma nu, fast det var inte mycket att klaga på innan heller. Mamma och pappas plan är 1 timme sent så dem kommer hem runt 10 ikväll. Hinner nog gå och lägga mig, ska lägga mig tidigt så jag orkar morgondagen. Efter skolan imorgon ska jag gå på stan med Evve, ska antagligen köpa mig ett par nya jeansleggings - svarta får det nog bli. Det funkar till allt. Ska se om jag hittar något snyggt halsband också. Senare ska familjen ut och äta på Limone, innan mamma och pappa ska på konsert, sen drar jag till Sofie. Antagligen fest på kvällen. Hoppas på det alltså. Träffar Evve på stan innan vi åker till Sofie, dit och fixa :)
Men vi hörs. Dax att dammsuga.



Kyss på er <3


uttråkad...

Jag är så otroligt uttråkad.. fyfan säger jag bara !
Jag sitter och glor och väntar på att jag ska laga mat..klockan är ju bara 3, så måste ju vänta typ 2 timmar iaf.
Har liksom inget att göra heller. Jag ber även till gud att vi hittar fest imorgon.

Puss

det här får bli dagens låt


skola + stan

Tjabba =)

Nu har jag kommit hem från den korta skoldagen, efter skolan blev det ändast en kort kort stund på stan.
Ska gå längre imorgon med Evve och antagligen köpa lite smått. Hoppas jag om det finns penagar. Nu har jag städat lite, så duktig så ska städa mer sen och även köra lite tvätt och diskmaskiner. Gå ut med sopporna med. Men fixar det lite mer senare. Tror jag ska göra scones till kvällsmat. Får se vad Agnes tycker om det.
Nu ska jag plugga lite spanska och samhäll, har förhör och redovisning imorgon.

Hörs senare <3


dagens outfit



Jeans- Vero Moda
Linne - Gina Tricot
Kofta - Gina tricot
converse
smycken - bla. vila


240909

Idag är det torsdag och det känns som veckan snart är slut, helgen kommer till oss. Skönt som bara denn.Har precis klätt mig klart för dagen och sminkat mig :)
Ska cykla till skolan om 20 minuter. Ikväll kommer mamma och pappa hem igen, blir väl lite kul att träffa dem men det har varit skönt att bo själv med. Dagen slutar som sagt redan kl.13 idag och det tackar jag för. Sen tror jag att jag ska träffa syrran på stan. Får väl se hur det blir. Kanske shoppar något nytt. Puss på er<3


funderar...

Jag funderar på att köra med utsläppt hår imorgon :) vad tycker ni. De flesta har inte ens sett mig i det, alla är vana med Elin är lika med KNUT. haha
Men vi får se hur det blir imorgon bitti vad jag känner för. Har ju kort dag så kanske kan offra att släppa ut det för några timmar.
8.00-13.00 imorgon, riktigt skönt säger jag bara, sen blire att strosa lite på stan, träffa Agnes. Sen cykla hem och fixa iordning allt tills mamma och pappa kommer hem.

Pussar på er<3



kvällens käk - smoothie och smörgås ;)


säger bara Greys Anatomy ..

Idag börjar det, 2 program på raken !!!

Missa det inte för guds skull<3




lite om elin

Nu tänkte jag prata lite som mig själv, för er som känner mig bra och mindre bra så är det säkert massor ni inte vet om mig. Tänkte berätta om de mest intressanta och hemska saker jag vart med om som faktiskt kan vara värt att vilja veta och intressanta att läsa. Vill ju inte få er att somna :)

Jag föddes på Västerås BB 1992 den 1 mars, det kan vi ju alltid börja med, men mamma och pappa är gifta och jag har en lilla syster som är 14 år och heter Agnes. Vi bråkar endel men älskar varandra mest igentligen.
Det värsta jag vart med om i hela mitt liv var den 26 dec 2004 när tsunamin drabbade Thailand där jag befann mig just då. Vi var den första svenska västerås familjen hem oskadda. Ca 14 timmars skakig resa hem och jag och min syster som då var 9 år sov i samma säng i över 6 månader av rädsla. En annan sak jag har vart med om som var jobbig var när jag gick i 3an slog jag ut min framtand.. ena lög ut helt medans den andra gick av. 6 år senare började en 8 månaders lång process av operationer. Tuffare än vad jag hade kunnat föreställa mig. Det var några riktigt jobba månader.
För att nu komma till något bättre, det är svårt att berätta om de bra sakerna men jag ska försöka. Mina bästa kompisar Camilla och Evelina. Camilla lärde jag känna redan på dagis medans jag lärde känna Evelina i 7an. Nu är vi så nära varandra att jag vet inte om det går. Det är något väldigt bra. Måste nämna min underbara Farfar som är en av mina bästa personer i mitt liv !! Han är helt enkelt bäst, och alla personer som hjälper mig igenom svåra tider. Vill tacka er och ni vet vilka ni är   !
Ni ställer upp för mig i vått och tortt.
Min klart bästa tid var 21/7-09 till 16/9-09. Ni vet vad det handlar om.
Den var helt underbar den tiden, går inte ens att beskriva. Första gången jag mått så bra i hela mitt liv, det slår inget ! Jag är helt seriös, inget kommer någonsin slå den tiden i mitt liv. Hur mycket jag än försöker. Inte bara det under den tiden , även en massa nya männikor lärde jag känna som är helt härliga.  Tack!

Idag lever jag varje dag, dag för dag en sak i taget. Tar vara på varje minut, mina vänner och min familj är allt.
Jag har upplevt mycket mer som jag inte orkar prata om, brinnande färja, krockar, dödsfall och sjukdommar. Men med er klarar jag allt. Vi är starka tillsammans.

Puss till er som orkade läsa detta och hoppas ni fick en liten blick in i mitt liv <3



Snygga armband



Ska införskaffa lite smycken imorgon, bilder kommer sen när jag köpt!

Puss

Hiss / Diss

Vad tycker ni om Uggs ? :)

Är det Hiss eller Diss  ?


Äntligen är denna dag över!

Nu är äntligen onsdagens skoldag över ! Jippi säger jag bara. Skolfottot gick väl helt okej. Vet ju dock inte hur jag ser ut.. men hoppas det blir någolunda bra. Innan jag åkte hem så köpte jag lite smått o gott som behövde fyllas på i kylen. Evve och jag åkte hem till mig, ät lite mellis och pluggade lite spanska med mera :)
Nu har hon åkt och jag hon och Agnes har bästaste hemlisen! Haha
Så nu sitter jag framför tv,n med datorn i knät och ler bara för att imorgon slutar jag 13 och på fredag en inställd lektion så vi slutar kl.12! Super skönt.

Om en stund ska jag göra mig en smoothie. Sen ska jag kika mer på tv och bara tare lugnt idag. Så skönt - typisk onsdag !

Hörs senare sötnosar! :) <3


godmorgon onsdag

Nu har jag den absolut värsta dagen ever framför mig  -  onsdagar !
Dem är så jobbiga att man bara vill dö på dem !
Skolfotto dessutom, kan det bli bättre... suck.
Nu måste jag snabba mig, ska hinna med o packa ihop mina saker och klä på mig, kan ju vara bra. Men jag hör av mig så fort jag är hemma igen,.

Puss ´på er alla, hoppas ni får en bättre onsdag än mig.

en vecka idag, :( time to move on



Kläder i denna stil idag :)

tittar på idol

Nu kikar jag på idol, lite små tråkigt nu när den roliga auditionen är över. Haha
Det är ju den som är bäst. För nu är ju alla dåliga bortsorterade. Eller vad säger ni?

Efter programmet blir det väl att hoppa ner i sängen, måste läsa en läxa på flera sidor också. Suck.
Ska gå upp tidigare än vanligt imorgon också. Har ju skolfotto och man vill ju gärna se lite fin ut då. Får nog bli några rätt vanliga kläder så man slipper sticka ut så mycket. Mörka kläder blire ialafall. Lägger upp en bild imorgon :)
Hoppas man kan få lite sömn inatt och inte blir så störd av katten.

Puss<3

så äre bara..

Just nu hatar jag min mobil telefon! Det är något fel på den, jag har comviq kompis abonemang och utan att jag gör något så drar den pengar.. skumt är allt jag kan säga.

Nu tänkte jag också berätta att min blogg ska bli mer aktiv som den var i början av förra veckan innan allt skit kom till mig. Börjar känna mig lite bättre nu och tänkte att jag skulle kämpa lite bättre med den!
Ni ska få läsa om värda saker som det var innan. Mitt vardagsliv, shoppingen, vännerna och FESTERNA. Eller vad säger ni ?

Kan ni inte tipsa om något ni skulle vilja att jag berättade om ?

Just nyss åt jag en smoothie, var gott men det blev lite smaklös. Men det duger. Nu sitter jag fortfarande framför tv,n med datorn i famnen och tittar på TV. Det är så skönt att bara ha det så här skönt ibland. Imorgon börjar jag redna 8.10 med världens längsta lektion...2,5 timmar och sedan slutar jag inte förns kl.15.30.
Agnes är så duktig och har precis vart och tränat och nu ska hon på dans. Jag skulle nog också behöva sporta lite men jag orkar inte.
Imorgon har jag skolfotto :S shit. Ingen höjdare. Hatar sånt.
Nu ska jag gå och hänga upp lite tvätt. Måste ju sköta allt när mamma och pappa är borta.

Pussar o Kramar påer <3

film mys

Jag har film mys med mig sjäkv, inget vidare låter det som men faktiskt riktigt skönt. Tittar på filmen - min brors flickvän. Den är rätt bra, har sett den förut men den är okej.
Snart ska jag göra min lite att äta, en smoothie eller något liknande..
Ikväll äre idol också, får väl kika på det.



Filmen går på Canal+Comedy

<3

dagnes låt


svageter

Som sagt svagheter har vi ju alla, och jag har en eller flera som är dåliga vanor..
Mina svagheter är mat och småätande, kan ju inte vara bra i lägden alltså. haha
Jag älskar just ,

  • Vindruvor
  • chasewnötter
  • smoothies i olika smaker
  • russin
  • honungsmelon

Helt sjukt, jag har värsta passionen för dessa 5 saker. Visst det är bättre att små äta av detta än typ godis och en massa bakelser men kan inte vara bra i längden att vräka i sig massa av detta heller. Ska verklige försöka att trappa ner på detta.. att inte sitta och känna efter mitt sötsug hela tiden!



210909

Hej Bloggen !  =)

Ber bara om ursäkt att det tagit en tag innan jag hört av mig.

Igår kväll sov Evve hos mig, vi åkte även ner en sväng på stan och tog en kvällsfika med Hanna, Sofie och Anna. Var lite små mysigt. Idag började vi halv 11 och jag slutade redan 14.00 så det var kanonerns. Åkte till Ica och handlade lite hem och nu sitter jag famför tv,n och tittar på Råttatouille. Den är så söt. Den lilla råttan som lagar mat o så. Haha
På tal om mat fick vi riktgit god mat i skolan idag, kycklingfile bitar och ris.
För en gångs skull. Imorgon är det onsdag och jag hatar dem dagarna! Fy, jobbiga och långa som fan. Men sen äre äntligen torsdag och då känns det som veckan har gått. Helgen blir förhoppningsvis fest! På fredag kväll ska jag först gå ut och äta med familjen och äta på Limone.

Nu ska jag kika vidare på filmen.

<3


sorry

blame it on me..
Jag har kommit av mig lite men ska snart bli bättre.

Puss<3

sitter i köket

Nu sitter jag i köket med Evve o Agnes! Skolan är slut, skönt. Vi äter mellis och pratar :) mysigt.
Vet inte riktigt vad som händer ikväll, någor kul förhoppninsvis. Börjar ju sent imorgon!
Vi sitter dock och lyssnar på depp musik, haha men det går bra! Snart ska vi baka scones <3


måndag morgon

Godmorgon, vädret är inge vidare men cyklar ändå. Men det jobbiga är att min busskort är sluttankat, får fixa det idag. Och inatt hade fia ner min mammas prydnadshäst.. mycket att berätta för henne nu.. Plus att mitt comviq krånglar och ligger på typ 800 kr.. fattar inte. Jag har bara smsat och ringt lite. :S
Idag har jag cooper test, fyyfan! Springa 2,6km. orkar inte det. Sen ska jag Evve och Christos redovisa om moderaterna i Svenska kyrkan..

Nu blev det inte riktigt lika brottom. Ska inte cykla förns om 40 minuter. Alltid jag som är ute i sån god tid..
Kan alltid gå o kolla mammas trasiga staty. Hörs sen<33

<3

Kommer alltid älska dig, ville bara säga det.
De stunder vi hade vill jag tacka för att jag
fick med dig. Det var det bästa i mitt liv.
Du var min första riktiga kärlek.
Du kommer alltid vara "den" killen i mina ögon.
Älskar dig, älskar dig för alltid för alltid.

Nu ska jag inte skriva mer om det för mina ögon tåras..

Kram <3

söndag kväll

Nu har jag betsämt mig för att jag ska försöka vara glad igen. Bli Elin igen för nu har jag verkligen itne vart mig själv på några dagar...

Nu sitter jag vid tv;n och kikar på "Ensam mamma söker" lite små kul.
Dem är ju helt enkelt lite små blåsta. Haha
Imorgon så är det måndag igen.. suck. Men sånt klarar man ju av.. har ju vart med om värre.
Ska nog gå på bio imorgon istället för idag, blev ju inte så lyckat för det var inte alla som kunde idag. 

Min dag idag har vart sådär, rätt långtråkig. Evve kom förbi några timmar så det var kul. Sen har jag inte gjort så mycket förutom att jag bakade en kladdkaka och kolor till syrran och Emelie. Håller mig borta från godsakerna :) haha
Efter programet ska jag bädda i sängkläder sen kanske hoppa ner i sängen och sova bort allt! Det kan ju funka. Ska ha redovisning och cooper test imorgon. Fyfan säger jag bara. Blää. Inte alls taggad. Måndagar suger. Men efter skolan blire nog kul. Evve ska sova hos mig och vi ska väl hitta på något skoj med några andra på kvällen. Vi har sovmorgon på tisdag så det är bra. 

Nu ska jag kika vidare på tv,n och låta datorn vila lite. Puss på er <3


 

Bio

bio.  Blir nog imorgon ist när Evve ska sova här också :)
Ingen ikväll. Vi hörs<3


som en vind


dagens


med evve + bio tonight

Nu har jag Evve Agnes och Lovisa precis käkat tacos. Ikväll blire bio med Jocke, Fager, Oskar, Joel och kanske liza och Alex. Skoj. Blir nog sommaren med Göran. Får väl berätta sen hur den var :)
Imorgon ska Evve sova hos mig, blir kul!

Puss

ett liv innan

Nu måste jag bara be om ursäkt för alla mina depp inlägg, men dem är det ända sättet för mig att prata ut just nu. Jag ska verkligen försöka gå tillbaka till det liv jag hade innan honom. Jag gör mitt bästa till det, även om jag bara ber och ber att få han tillbaka och få allt som det var för bara ett tag sen.

Nu ska jag titta lite på tv och bara ta det lilla lugna<3

Puss<3

hemskt...

Igår drog jag, Camilla och Hanna ner till stan för att gå på Kultunatten. Inget gick som jag trodde det skulle ha gått. Det blev en hemsk kväll är allt jag vill säga. Vi drog hem till Oskar istället och tittade på film. Sov hos Camilla i natt. Nu är det skönt att bara vara hemma, men det jobbiga är att man tänker ännu mer när man är själv hemma. Ska föröska återhämta mig även om det kommer ta tid. Från och med Onsdag ska jag sluta tänka på honom och börja inse att allt är över.. det är ju inte så lätt att bara släppa taget om någon man älskar på en gång. Då har det gått en vecka. Får väl försöka men kan inte lova något.

Vi hörs sen när jag vet vad som kommer hända idag. Puss<3

Nya tröjan



från nelly.com

Har man kul så har man !





190909

Nu är det lördag och jag har kommit hem från Evves mormor där vi hade det trevligt. Nu har jag precis vart ute och kört lite bil. Gick bra.
Blir tacco kväll med mamma och pappa ikväll, sen blir det att åka till stan. Nu äter jag päron och bara tare lugnt.
Måste bädda och fixa mitt rum innan jag drar för jag ska sova hos camilla inatt också.
Puss<3

fredagen

Blev att dra till Evves mormor där vi fixade oss och sen drog vi hem till Jocke. Blev väl en helt okej kväll. Idag är det lördag och det blir kulturnatten med kompisarna <3

Kan inte tro på verkligheten, det får inte vara över.
Du är den enda för mig, och allt som jag behöver.
Inget kommer nånsin bli detsamma igen,
jag längtar efter dig och jag saknar dig än.
Du var allt för mig gubben, fan vi gjorde allt ihop.
Jag trodde faktiskt att det alltid skulle va vi två.
Vi var ju gjorda för varann, och du var min bäste vän,
men bäst att skit i allt, och börja om igen.
Men hur ska det gå när bara du finns i mitt huvud,
allt jag tänker på är dig och det vi gjorde.
Vet du hur mycket skit jag tog emot för din skull?
Vet du hur många vänner jag svikit för din skull?
Kommer du ihåg, vi kunde skratta åt allt.
Mitt hjärta är öppet och alla bara strör salt.
Det gör ont, själen bara svider, när jag som vanligt
tänker tillbaks i tiden, på tiden det var du och jag,
tiden det var vi två. Du vet precis som jag att en gång
var det faktiskt så. VIll känna lycka med dig igen, och hålla
din hand igen. Kan du inte fatta, jag saknar dig verkligen.
Du såg mig, innan någon annan sett mig.
Men jag förändrades, sen dög jag inte åt dig.
Du älskade mig så som jag en gång var, det gör du inte längre
och det sårar mig idag.
 </3


fredagen är här!

Hej, nu är det fredag morgon och jag sitter vid min NYA dator och försöker njuta av mitt liv, förösker se på det posetivt att jag har en familj och vänner som älskar mig fortfarande.
Har packat ihop allt jag ska ha med mig till Gryta idag, blev en jätte väska som vanligt, bara hoppas på att den får plats i skåpet igen.. Slutar runt 3 idag, men det duger väl. Sen blir det att handla lite och sedan vidare mot gryta med bussen.
Hoppas och ber till gud att denna kväll kommer bli bra och få mig på lite bättre humör och nya tankar. Det behöver jag verkligen verkligen.
Jag har lite svårt att blogga i dem här tiderna men jag kämpar och gör mitt bästa så ni vet.
Börjar kl.8.30, får skjuts av mamma så det är skönt. Slipper konka så mycket på min jätte väska.
Jag hoppas denna dag kommer rulla förbi rätt fort, dock inte kvällen för då hoppas vi på fest eller något kul.

Mornarna är verkligen iskalla nu, typ bara 5 grader. burrr. Idag har jag två prov också, dem kommer inte gå toppen, får göra mitt bästa!
Ska plugga på mina spanska glosor lite nu. Hoppas ni får en bra dag idag.. Puss<3


kommer kanska bli lite..

Kommer kanske bli lite skrivet nu bara för att jag inte är på topp, ni får ursäkta mig.
Men jag ska göra mitt bästa och försöka lite iaf. Om inte annat kommer jag höra av mig på lördag när jag är hemma från Evve igen, imorgon blir det att festa. Hoppas det om något kan "fixa" mig, men jag tror tyvärr inte det. Ha en bra kväll<3


torsdag

Igår hände det ofattbara, och denna dag har varit ett rent helvete. Mår så dåligt ni kan tänka er.
Rent utav sagt skit!
Har varit i skolan trots allt.. bara 2 lektioner så det var skönt. Slutade redan kl.11 då blev det stan med Evve, Camilla, Hanna, Sofie, Lovisa, Fager och Oskar. Lite senare kom även Jocke en sväng, kl.16.30 träffade jag mamma och Agnes. Blev en fika och mat under kvällen på Gränden, Kyckling sallad. Mums, nu är jag så mätt så jag spricker.
har spanska glosotr till imorgon och ett engelska test jag pallar bara inte det just nu :( orkar inte!!
Imorgon kväll åker jag Evve och Camilla till Evves mormors hus och bor där en natt. Blir kul och får dessutom något annat att tänka på ett tag.
Kan ju vara skönt.

Nu måste jag plugga lite <3

it's over



Ibland tar det bra slut lite för fort.

myskväll



Bakade scones och hade värsta mys med mamma och Agnes vid köksbordet :)
Jätte mysigt med en tjejkväll då och då ibland.
Och nu börjar Idol så dags att stänga av datorn och sätta igån tv,n.

Imorgon får jag min nya dator :D jippi!

Sov gott sötnosar. Vi hörs imorgon<3

går inte att slita blicken från



Dessa två från Nelly.com är hur snygga som helst!

är kär i denna



Mimi Top från Koola Anna
kostar 379 kr


Vill ha den, måste bli min,min,min !

Dissar

Jag läste precis MISSEXTRAS blogg och hon hade skrivit om att det är så fult med toffsar på benen, syns oftast på killar i jeans. Jag gör inte mer än håller med stenhårt. Så fult!


Armband



Vad tycker ni om mitt inköp från MQ, armband 100kr.


för det är ju så kul att vika tvätt...



Har precis vikt min tvätt, ingen höjdar syssla direkt. Och ni spö regnar det ute. Verkligen Höst nu alltså. Får bli Höstmys ikväll men Idol och tända ljus och Scones. Hur låter det ? Mysigt va :)

<3

denna låt slår ingen just nu ...



<3

adore you



Älskar den här låten!


Things to do

Nu blire att slappa fram till kl.6. Sen ska jag städa mitt rum och plocka i ordning lite, kl.7 ska jag göra scones för då kommer mamma hem också. Sen blir det att titta på tv och Idol ikväll. Längtar bara för att jag har så jävla tråkigt.


Äntligen över

Nu är äntligen onsdagen över i skolan. Den är ju bara för jobbig så det knappt går att tror att det är sant. Onsdagar är Pain in the as dagar. Älskar när man är förbi dem och har bara torsdag fredag kvar :D
Och idag fick jag dessutom veta att imorgon slutar jag 20 i 11, kan det bli mycket bättre ? Så otroligt skönt.

Nu kan jag ialafall 20 av mina 30 glosor till på fredag, känns ju underbart så nu sitter jag och gottar mig med nötter och ett päron. Men spanskaboken i hugsta hugg. Ikväll ska jag äta scones, min favvo när det gäller "kvällsfrukost" haha. Det är så gott med hemma gjorde scones. Mums.



Idag märktes det verkligen att nu är det höst, fy sjutton. Det är verkligen svinkallt ute, fick ha vantar när jag cyklade. Urs ta mig tillbaka till Sommaren 09 nu !!







skolan

Sitter i skolan nu :) Har histora nu och sedan 2 lektioner till sen blire att åka hem.

Puss<3

Dagens outfit



  • Jeans från Vero Moda
  • Over size t-shirt från Gina Tricot
  • Kofta från MQ
  • Converse
  • Väska från Gina Tricot
  • Halsduk

Onsdag

God morgon, onsdag idag och jag har min jobbigaste dag framför mig. Har redan käkat frukost och tagtit en dusch. Bara att dra på sig kläderna och sedan cykla iväg. Somnade otroligt tidigt igår, typ halv 10. Skönt faktiskt.
Har 2,5 timmes lektion nu på morgonen, vill dem döda oss eller? ? ?
Det är lika kallt ute idag så bara att dra på sig varma kläder.
Slutar halv 4 idag och då blir det att åka hem, plugga 10 glosor till och sedan göra INGENTING. Blir jätte kul det (Y). Kan vara skönt men även trist. Brukar kännas underbart att bara åka hem efter skolan när man är som tröttast.
På fredag ska jag Evve och Camilla sova hos Evves mormor, fan vad kul vi får. As always.
Nu ska jag ta på mig de resternade kläderna, vi hörs.
Hoppas på en bra dag till er alla och inte lika jobbig som min.
PUSS o KRAM


IDOL

Nu ska jag kika på idol, vi hörs sen :)
Pussen på er <3


Ny header :D

Äntligen har jag lyckats med det som varit så svårt för mig, lite hjälp från syrran och nu är den äntligen på plats :)

Vad tycks om min nya Header?




Vilken är bäst?








Patric Swayze


Dagens outfit



  • Jeans - Vero Moda
  • Oversize tröja/tunika - JC
  • Halsduk - H&M
  • Jacka/kappa - H&M
  • Converse
  • Smycken - Vila


IQ/EQ test

Idag fick jag göra ett IQ/EQ test, för er som inte vet vad det är så är det när man tar reda på vilken av hjärnhalvorna som man använder sig personligen av mest. IQ sidan är den vänstra och den använder man sig mer av om man är gjord för att kunna matte och lära sig språk mm. EQ sidan som är den högra använder du dig av som är väldigt estetisk, musikalisk och sådant.

Jag gjorde testen och hamnade lite mer åt vänster, alltså IQ, men låg ungefär någonstans i mitten av det hela så jag kan båda delarna och använder mig bara lite mer av vänstra sidan alltså.

Var lite kul att få veta, om ni får chansen gör det :)

<3<3



Varför är mina nötter slut??

Nu är denna dag slut och jag orkar knappt blogg med mina trötta fingrar. Är helt slut och känns som jag kommer somna vilken minut som helst. Det värsta var att när jag kom hem var jag helt galet sugen på cashew nötter... men det fanns inga hemma, VARFÖR? jo för jag har ätit upp alla, fick nöja mig med ett päron och några flingor. Ska ta något ordentligt lite senare. Har varit en jobbig dag känns det som, lååång framför allt, men imorgon blir det ännu värre, vill inte ens tänka tanken.
Ikväll kör Idol igång för den här veckan, ska jag helt klart se. Roligt med så många som gör bort sig men också roligt med de som faktiskt kan sjunga.

Snart åker mamma ner på stan och ska äta med sina väninnor, då får jag och Agnes en hemma kväll. Blir skönt det, ska äta lite gott.
Nu blire lite Facebook och sen käka och tv, kan redan den första hälften av spanska glosorna, stolt över mig själv.


school

Nu drar jag vidare till skolan, hemma igen runt halv 5. Då har dagen gått och jag kan slappa, måste dock plugga men lägger en timme på det så får jag tadet lugnt sen. Smart va. :)
Jag och Agnes blir hemma själva ikväll. Kan vara skönt ibland alltså. Vi hörs i eftermiddag. PÖSS! <3


150909

Godmorgon, en inte så jätte tidig morgon idag, det ligger frost på gräsmattan och är bara ca 5 grader ute, burr..
solen skiner så det är ett plus när man ska cykla till skolan. Börjar dock inte förns kl.10.30, och det är ju mig vi pratar om så jag är redan klar. Gick upp lite tidigt, halv 8 men pappa åkte till fjällen idag så ville säga hejdå. Sen kunde jag bara inte somna om igen. Har ätit frukost så nu sitter jag och äter gul kiwi. Mums :)
Idag har jag väl en helt okej dag, bara 4 lektioner, sen blir det nog att åka hem och plugga lite smått på samhäll och spanska. Måste jag göra.



Tror det är IDOL ikväll, någon som vet?  Då ska jag se på det iaf :)
Nu ska jag göra något annan som jag inte vet vad. Hoppas ni får en skön tisdag, och en rolig dag i skolan.
Puss


17 again



Jag och Agnes tittade på 17 again med Zac Efron i huvudrollen, den var jätte bra. Den hade allt.
Komedi, drama och kärlek i ett. En riktig tio poängare.
Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra, tänkte vara vaken lite längre idag börjar inte förns kl.10.30 imorgon. Men antagligen så hamnar jag i sängen rätt snart på grund av brist på något att göra. Har ju alltid bloggen men det kanske blir för mycket inlägg ?

Mamma och pappa ska nog se på någon film, men den kommer sluta så sent så det orkar jag inte med. Behöver mycket mycket sömn!
Det är ju så underbart skönt att sova, eller vad säger ni?


Kväll

Nu är jag hemma från dansen igen, skönt med träning.  Helt slut. Nu blir det käk och en film. 17 again :)

puss<3


Reseledare?

Jag har tänkt och dunderat lite grann, tror jag vill bli reseledare i typ 1 år efter skolan. Inte prelimenärt utan bara som en kul grej under nått år. Låter inte det kul. Jag är rätt resvan och jag tror jag skulle vara rätt bra på det. Får väl dock öva på min muntliga ENGLISH lite grann men det fixar jag. Vore ju inte jätte kul att åka själv, men vore ju toppen om typ Evve också ville hänga på en sån sak. Vi har pratat massor om att vi vill resa efter skolan och en sån där sak är ju värsta chansen, få träffa massa nya människor och vara utomlands på samma gång. Kanon bra ju.
Får väl tänka på saken och vart jag skulle vilja vara, Mallorca skulle vara det ultimata för mig, kan den ön som min egen ficka, vart där ca 9 gånger under mina 17 år. Vore verkligen jätte skoj ju.





Får väl ta och fundera på saken lite :) men tror det vore något för mig under en kortare tid för att sen komma hem igen och börja plugga på allvar, kunde ses som ett sabbatsår.

(Y)


fråge stund 140909



Fråga vad ni vill så ska jag svara på det så gott jag kan.

Avslutas imorgon bitti :) 15/9-09 kl.9.00


taggad för dansen

Om ca 2 timmar börjar min dans, då blir det att ta i. Kan behövas från min sida, hoppas det blir mycket ben och mag övningar. ^^
Ska cykla dit också, känner mig så otrloligt duktig, efter dansen blir det att trampa hem, ta en snabb dusch sen sätta sit framför tv,n och bara njuta av att en dag har gått och att vi närmar oss helgen lite till. Så otroligt skönt.
Skolan var väl helt okej idag, bara 1 lektion plus idrott och maten var det vidrigaste jag ätit på länge så nu har jag proppat i mig en massa annat, är helt mätt.
Imorgon börjar jag halv 11, gud vad skönt med lite sovmorgon, då behöver jag inte heller gå och lägga mig så tidigt, ska nog se på en film ikväll. Nu för tiden försöker jag verkligen komma i säng till 22.00 annars orkar jag inte alls.
Ser dock inte fram emot onsdag, fy.. börjar 8 och slutar halv 4. Men den dagen tacklar vi då! Blir alltid kul i skolan med mina gullungar!
Evelina,Hanna, Sofie och Lovisa, dem gör min dag och det blir ju kul att gå till skolan :D
På fredag blir det nog fest om vi hittar något, fett skoj! Längtar ju bara dit nu såklart. Som alltid är vi taggade för PARTY. Men vem är inte det?

Föresten har ni haft en bra helg? Hänt mycket eller körde ni en Elin, och satt hemma för en gångs skull och softade i tv soffan en hel helg i sträck. Haha

Hoppas ni har en bra dag hitils. Pussen på er<3


blogg awards 2009



Vem blir årets blogg drottning??


lite kul

Läste precis en rolig sak jag bara måste dela med mig av, visste ni att hamstar kan ha sex upp till 75 gånger om dagen :O ojojoj säger jag bara, hur hinner dem med det ?
haha




back home

Är redan hemma och klockan är bara halv 2, skulle setat på en till lektion snart och sen gått på stan och väntat på att min dans skulle starta. Men istället fick vi sluta tidigare och jag kunde åka hem och läsa mina favorit tidningar och göra mig en smothie.

Någon som vill veta hur jag gör den? Den är verkligen himelsk.

Jag använder en halv burk soya yogurth, en banan och blandade bär som hallon och blåbär.
Pröva, lovar du ångrar dig inte :)

Klockan 5 börjar min dans så har några små timmar hemma och bara softa, sen blir det träning.
Nu ska jag läsa vidare. Puss<3





Dagens outfit





Jeans - Vero moda
Over size tröja - Gina tricot
Halsdug - H&M
Smycken - bla. vila,våga m.m.


140909

September rullar på och nu är vi snart mitt inne i denna månad. Ännu en måndag att stiga upp och pallra sig till skolan. Man märker att det är kallt ute nu, frost på gräsmattan så det blir kyligt att cykla. Får bli att ta på sig mycket kläder. Halsduk och hela köret.

Idag har jag en jobbig dag, börjar halv 9 och har ändast 2 lektioner plus idrott sen dans ikväll, blir väl kul men man är alltid så trött när man kommer hem. Har nog en del läxor den här veckan också, så får bli att plugga lite imorgon kanske för ikväll kommer jag inte orka det.
Ska cykla iväg om tre kvart, måste ta på mig kläder också. Idag får det bli jeans och en grå tröja, dagens outfit kommer sen, ;)

Måndag och Evve byter till sin mamma så hon och jag kommer inte kunna cykla eller vara på eftermiddagarna....hoppas att denna vecka går fort och smärtfritt förbi så vi snart får helg igen.
Nu äre dax att klä på sig lite och sedan rulla vidare.

Puss<3


Bion var kanon

Filmen var kanon bra, verkligen värd att se. Alla tror det är en typisk tjej film men så är det inte. Hade med mig 2 killar på bion och dem skrattade mer än båda mig och Camilla. Faktiskt rätt rå humor. Haha
Men helt klart värd att se.


Puss<3


tack milla

Tack camilla för att du lyckades komma hem idag i tid. Känns toppen bra att få träffas, hon som vart sjuk länge också. Imorgon börjar skolan igen, ta vara på kvällen gott folk<3


bio here we come

Nu bär det av till stan för BIO :D det blev som tänkt ialafall. Det känns bra, att få träffa min vänner också.
Hoppas på att bion är bra, berättar mer om den sen. Hoppas ni slappar eller gör nåton ni gillar ni sista helgdagen.

PUSS<3


låt inte kvällen bli förstörd

Hoppas och ber till GUD att Camilla hinner hem. Annars blir det ingen bio...
Hjälp mig att be. :)

Kram på er <3


Hiss eller Diss ?



Vad tycker ni om den här sortens sko som verkar vara höstens "grej"?

Personligen tycker inte jag att dem är särskillt snygga men det kanske hinner ändra sig framöver.




Perfekt fest väska



  • Köpt på Gina Tricot - 200kr
Bara älskar den, bra storlek och allt.


paj till lunch




Mamma håller på och förbereder lite lunch, blir köttfärspaj, kan knappt slita blicken. Såg riktigt gott ut.


tråkiga söndag

Sitter framför datorn och segar om man nu ska utala sig så. Längtar till senare för då får jag träffa min älskling. Bio blir det förhoppningsvis om Camilla kommer hem i tid.
Har läst några andras bloggar och dem har skreivit om denna film, bara bra komentarer så den verkar helt klart värd att se.



Får medela sen hur den var, tror den kommer vara toppen bra :)<3


HJÄLP sökes

Jag skulle verkligen behöva hjälp att fixa mig en header..

Om det finns någon snäll person där ute som skulle kunna hjälpa mig med ett litet proffs jobb?

Hör av er i såna fall. Puss på er<3


miley cyrus

Jag kan bara inte rå för hur mycket jag älskar Miley Cyrus. Hon gör sån fantastiskt musik som The climb.

http://www.youtube.com/watch?v=D_rJBBVLVg4&feature=channel

Hon har en röst och ett sätt att sjunga på som är helt fantastiskt. Många tycker inte alls om henne men jag verkligen ser upp till henne. Vilken tjej. Hon står upp mot mobbnin och elaka komentarer som fälls mot henne. Hon är stark och tar inte in allt skit dem slänger på henne. Ville bara ge en stor TUMMEN UPP till henne.




godmorgon söndag

Lördags kvällen blev inte som tänkt. Blev en hemma kväll i soffan med scones, vindruvor och nötter.
Tittade på Ensam mamma söker, var lite små roligt. Kvällen dög om jag säger så, ingen höjdare menmen.
Nu är det söndagsmorgon och jag har käkat frukos som bestod av smothie och smörgås, mycket gott var det. Nu sitter jag framför datorn och nördar igen, har inget liv.
Kvällen blir nog att spenderas på bio tror jag. Jag carl camilla och oskar. På the Ugly Truth. Får se om den är bra.
Imorgon börjar skolan igen , suck. Och mina måndagar är som en ändå stor finne i r*ven. Men det är bara att stå ut.
Veckan rullar förmodligen på,snart är det helg igen. Livet rinner ur handen på en..

Nu ska jag fixa lite, behövs. Vi höres sen<3


lördagskvällen

Denna kväll kommer bli en hemma kväll för första gången på cirka 6 veckor om jag inte räknat fel. Skönt på sätt och vis men man är ju alltid pepp för fest. Men som jag berättade innan så är mina vänner borta.
Klockan är väl eftermiddag nu och om några timmar ska jag och Agnes göra scones till kvälls mat, kan bli gott. Är inte så sugen på något annat ändå. Igår åt jag dock något otroligt gott.

Mamma hade förberett och det blev till förrätt:
Vitlöksbröd med melon, skinka och nötter.
Maten var potatisklyftor, lövbiff och vitlökssås.

Behöver jag säga mer än att jag stank vitlök resten av kvällen. haha
Det slipper jag ikväll iaf. Hör av mig mer sen, eller så däckar jag vid tv,n ikväll. Kanske går något bra på tv, får se<3


saknar't



Saknar sommarlov<3


Dagens outfit



  • Plych dräkt från Vero Moda
  • Linne från Gina tricot

H&M beställning


Beställde denna bh från H&M idag :) finns inte att få tag på i västerås. Köpte min nuvarnade(lika dan) i Göteborg.
Rekomenderar verkligen den!


en överskrift..

Just nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik, är inne på facebook och skriver i bloggen. Har alltså ingenting att göra. Mysdag idag alltså, jag och syrran ska göra scones till kvällsmat, vad sägs om det. Gott eller hur?
Gillar ni scones ? :)

Imorse var vädret på topp, men nu har det blivit mulet. Fast känns rätt skönt så man slipper känna sig skyldig att gå ut. har fortfarande inte en aning om hur kvällen blir, tippar åt hållet som är att sitta hemma och tråka. Får helt enkelt ha myskväll annars, duger det med.

Har preicis duschat om någon ville veta, det var skönt. Haha

Nu ska jag göra inget. Puss<3


lördag

Godmorgon på er, känner mig inte på topp idag som an får säga så.. känner mig inte helt frisk men förmodligen bättras det på under dagen.
Idag har jag inga planer alls som det gör livet tråååkigt. Både Camilla och Evve har lämant mig. hehe
Känns lite små tomt utan dem, Camilla har åkt till Linköping för att hälsa på sin bror och Evve jobbar denna helg.
Men faktiskt är det ju underbart skönt att bara ta det lugnt också någon gång ibland. Får se vad som händer ikväll.

Nu sitter jag framför datorn och har inte så mycket till liv, ska väl ta och ta en dusch lite senare och bädda min säng. Alltid något. Ska nog måla om mina naglar också, de börjar se förjävliga ut, haha.
Köpte den här färgen nyligen från Kicks om det är någon som undrar.



Klockren färg tycker jag personligen.

Nu ska jag fixa lite, hörs sen<3


Dagens outfit




  • jeans veromoda
  • svart långärmad från MQ
  • jacka från H&M ( förra året)
  • vita converse (ej på)
  • väska från ginatricot (ej på)

nollning 09




Ettorna blir nollade, haha ;)

heeelg

Nu är denna dag också avbetad. Fredag, jag säger bara yes. Det är så underbart att bara få åka hem och njuta då. Gjorde mig en smoothie med jogurth banan och bär. Mums blev det, alltid gott så nu är kag propp mätt för andra gången idag.
Lunchen idag spenaderades på Spicy Hot.. vad ska man säga, älska det eller. haha
Maten sades inte vara toppen så vi gjorde så, hade sån lång lunch så varför inte lixom.

Ikväll blir det en chill kväll framför tv,n och matbordet med familjen. Ska laga någon god mat som potatisklyftor med kött. Sen blir det tv tittning för hela slanten och myspys! Har funderat en massa på godis ätandet.
Jag har en konstig fobi som gör att jag inte KAN äta det, är rädd att bli tjock och gå upp i vikt. Vet det låter helt sjukligt men jag klarar inte att unna mig någon gång ibland, inte ens sällan. Det låter helt sjukligt, nästan så jag tycker lite synd om mig själc alltså. För det vore bra gått med en påse godis men efter man ätit den så mår man bara skit. Får bli att äta mina trogan vindruvor som är ett substitut för mig. Får se om jag kommer tillbaka från mina sjuka tankar om onyttigheter någon gång. Hoppas verkligen det alltså.

Men nu slutpratat om det, dagen har vart bra och den fortsätter säkert så, imorgon vet jag inte vad som händer. Förhoppningsvis något skoj! Vi får se.
Vi hörs<33


morrnmorrn

Godmorgon, vaknade för nån timme sen och har tagit en dusch och käkat frukost. Nu sitter jag i myskläder framför datorn och pluggar in de sista spanska glosorna som dock inte vill fasna i mitt huvud...
Ska snart dra på mig kläder. Vill ju inte åka i pyamas till skolan. Det är otroligt kallt ute så får väl bli någon lite varmare jacka. Bara 7 grader :S burrr.

Idag går jag i skolan till halv 3, suck. På en fredag liksom. Efter skolan blir det nog en snabbis på stan med Evve sen hem och ha mys kväll med familjen tror jag, om inget annan dyker upp. Skulle vara skönt att bara vara hemma ibland. Får bli tv tittning och mys med god mat.

Nu ska jag snabba mig, måste borsta tänderna också. Ha en fin dag^^<3


det dröjer..

Jag vet att jag dröjer ibland när jag ska blogga, det går i vågor för mig. Hur jag känner i vissa perioder om jag har lust eller inte. Men just nu känner jag mig lite smått tvingad att höra av mig igen, känns som att jag saknar skrivandet.
Har ialafall haft några bra dagar och jag mår fint. Skolan är jobbig med alla läxor men det går det med. Bara att kämpa vidare. Imorgon är det ju äntligen fredag igen. Skönt det och denna helg får bli en lung än på mycket mycket länge.. :) haha kan inte ens komma ihåg när jag tog det lungt och bara umgicks med mig själv sist. Så det passar bra det.

Idag har jag varit med Evve, vi slutade redan halv 1 så vi gick och handlade med oss lite smått och gått hem, färskt bröd, melon och nötter. Gott som bara den, innan vi åkte till mig var jag till tandläkaren, gick bra det med.
Sen hem till mig för att plugga glosor. Nu sitter jag framför datorn och chillar med ett päron i munnen. Imorgon börjar jag halv 9, skönt det.

Vi hörs<3



puss

30909

Bara 3 lektioner framför mig idag, vilken lycka. Efter det blir det stan med Hanna,sofie,camilla och förhoppningsvis evve. Hoppas hon mår bättre idag.
Ska cykla iväg om 20 minuter och möta Camilla, vi ska cykla tsm. Mycket roligare än att cykla hela vägen själv. Efter skolan blir det shopping som gäller, har massor med smått som behöver införskaffas. Får lägga lite pengar på det, efter det blir det att åka hem och packa för morgondagen, måste ta med allt till skolan som jag ska ha med till evve och festen. Men det blir säkert jätte bra.
Ska nog plocka med mig ett päron idag istället för äpple, får jätte ont i magen när jag äter för många..
Det ser ut som vädret kan vara helk okej idag, lite smått blågrått och vita moln, duger för mig..bara det inte regnar så är det bra!

Nu ska jag dra på mig mina byxor sedan kila iväg till skolan,men vi hörs. Hoppas ni får en underbar dag, för er som är skoltrötta kommer snart helgen ^^

Puss!

äntligen är kvällen här

Nu är äntligen veckans jobbigaste dag över, phu.. riktigt skönt det. Imorgon har jag en underbar dag till bara kl.13. Sen blir det stan och sola. Mys. Nu har jag nyss proppat i mig en smoothie och nötter, så gott så. Lite mellanmål behövs alltid efter jobbiga dagar. Läxan är avklarad, toppen.
Imorgon blir det att shoppa lite smått, behöver en del småsaker. Lite nytt, kläder o så.
Förhoppningsvis mår Evve bättre och kommer imorgon, hon gick hem idag, vet inte var det var.. kan det vara svininfluensan :S får hoppas på att det inte är det. Nu börjar helgen närma sig mer och mer, och snart är det fredag!! :D Har ju redan berättat det 1000 gånger, men då blire party.
Nu ska jag bara chilla och ta det lugnt en stund. Vi hörs<3


onsdagmorgon

Hejsan alla morgonpigga, sitter nu påklädd och klar för att åka till skolan..det spöregnar ute så jag ska få skjuts. Börjar med 2 och en halv timmars lektion på växhuset. Sen blire lunch. Har än rätt lång dag idag, men den slår inte gårdagen, går bara till HALV 4 idag och inte till 4. Så lite posetivt är det ju. Dock började jag inte förns halv 11 igår.. men men.
Fick igår reda på att älskling stannar hemma över helgen, :D blev hur glad som helst. Gjorde verkligen min dag!

Idag blir det väl skola sen antar jag att jag åker hem eller något, kanske tar en sväng på stan om det är någon som har lust med det, titta ut vad jag behöver köpa, är endel smått o gått som behöver inhandlas.
Imorgon blir det också stan som sagt och på fredag blire fest! Jippi. Längtar så det kliar ända ut i fingertopparna.
Det får jag väl använda mig utav nu när det blir att anteckna, hehe ^^

Men ska slänga ihop de sista grejerna och sedan kila till skolan. PussPuss.


jakt på väst

Iveckan behöver jag shoppa, kan man få några tips på vart jag kan hitta just detta.
En paljett eller nitväst?
Nya underkläder?
Någon snygg tröja kanske?
Snygga blingbling?



1/9-09

Min dator har haft ryck på senaste tiden.. så det har vart lite svårt att blogga. Men snart får jag nog en ny förhoppningsvis. Idag skulle jag träffat Carl men det blev inte som planerat, jag blev mjölksjuk...suck. Tänk vad det kan förstöra. Igår hade vi coopertest iskolan, idrottstest, gick väl skapligt och på kvällen hade jag dans, har sån jävla träningsverk så jag knappt kan stå eller gå. Idag har det bara vart skola som vanligt och det blir detsamma imorgon. Har övningskört lite idag också.
Helgen blir det PARYT, fan vad vi ska ha kul!

Om en stund när pappa kommit hem ska jag sätta mig och titta på någon film med dem och äta lite vindruvor och nötter (A) gott ska det bli. Börjar 8.10 imorgon med 2,5 timmes lång lektion... slå den.
Nu är det bara börja tagga för helgen, den kommer med stormsteg mot oss! Blir shopping och sola iveckan :D

DAGENS OUTFIT


Dagens outift:
byxor från vila
skor - gamla
linne fårn Zara
kofta från Gina Tricot
skinjacka från Tati



Vi hörs, puss<3

RSS 2.0